Saldırı mı o da ne?

Reaksiyon skoru
0
5 dakika önce yaşanan olaydır (bkz):

cUTlEp.png

Hadi bu konu hakkında tartışalım biraz?​

Ucuz hareketler, her kime aitse

Ya bu nasıl bi yediremezlik böyle yaparak ne sonuca varacağını düşünüyor acaba anlamadım yok hayır sen ddos atıyorsun diye biz formdan mı çıkacağız ???? Yapma dostum...

5 dakika önce yaşanan olaydır (bkz):

cUTlEp.png

Hadi bu konu hakkında tartışalım biraz?​
Saldıran sensin gizlenebileceğini zannetme internette hiç bir şekilde tam gizlilik yoktur. Er yada geç isterse 1 sene sürsün hiç farketmez sen ve senin kitleni tespit edip alman gereken ağır ceza için elimden geleni yapacağım. Zerre şüphen olmasın, açtığımızdan beri foruma saldırıyorsunuz bu kadar mı korktunuz bu kadar mı zorunuza gitti?

O anonim maillerin anonim ip'lerin hiç bir işe yaramadığını sana yaşatacağım.

Saldıran sensin gizlenebileceğini zannetme internette hiç bir şekilde tam gizlilik yoktur. Er yada geç isterse 1 sene sürsün hiç farketmez sen ve senin kitleni tespit edip alman gereken ağır ceza için elimden geleni yapacağım. Zerre şüphen olmasın, açtığımızdan beri foruma saldırıyorsunuz bu kadar mı korktunuz bu kadar mı zorunuza gitti?

O anonim maillerin anonim ip'lerin hiç bir işe yaramadığını sana yaşatacağım.

Saldıran ben değilim ki saldırı hakkında en ufak bir fikrim yok. Ön yargılı düşünmen çok yanlış bence.

Böyle gevşeklikler başarılı olan yada başarılı olma yolunda olan sitelere ve sayfalara hep yapılagelmiş şeyler...şaşırmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,591
Üyeler
187,067
Son üye
asos3416
Geri