Neler Yeni

Şalgam Dökülen Laptopa Hiç bişey olmadı

Dostlar geçen konumda paylaştım leptopun üstüne şalgam döküldü atka kapağı açtığımda hep yayılmıştı bazı bölgelere ve servise bıraktım ertesi gün şimdi servis bana yazdı hiç bi parçaya bişey olmamamış sıvıyı temizlediler termal bakım vs yaptılar 800 tl tuttu hatta 450 tutuyordu normalde ama yanına ek bir şey daha eklettirdiğim için 800 tuttu Gerçekten Legion leptop firmasını tebrik ediyorum çok sağlam leptop yapmışlar adamlar gün boyu uğraşıp test etmişler hiç bir sorunu yok normalde klavyenin üstüne komple acılı şalgam dökülmüştü

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
Dostlar geçen konumda paylaştım leptopun üstüne şalgam döküldü atka kapağı açtığımda hep yayılmıştı bazı bölgelere ve servise bıraktım ertesi gün şimdi servis bana yazdı hiç bi parçaya bişey olmamamış sıvıyı temizlediler termal bakım vs yaptılar 800 TL tuttu Gerçekten Legion leptop firmasını tebrik ediyorum çok sağlam leptop yapmışlar adamlar gün boyu test uğraşıp test etmişler hiç bir sorunu yok normalde klavyenin üstüne komple acılı şalgam dökülmüştü
biraz fazla gibi geldi sizde yapardınız çünkü parçalara bir şey olmamış ve neden çiğköfte aldığını söyledin canım çekti
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer laptop kaliteli parça varsa daha yükseltirler işlemci ekran kart neydi

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Klavye üzerine dökülmüşse klavyenin değişmesi lazım normalde. Ancak servis o şekilde belirtmişse demekki sıkıntısı yok.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Dostlar geçen konumda paylaştım leptopun üstüne şalgam döküldü atka kapağı açtığımda hep yayılmıştı bazı bölgelere ve servise bıraktım ertesi gün şimdi servis bana yazdı hiç bi parçaya bişey olmamamış sıvıyı temizlediler termal bakım vs yaptılar 800 TL tuttu Gerçekten Legion leptop firmasını tebrik ediyorum çok sağlam leptop yapmışlar adamlar gün boyu test uğraşıp test etmişler hiç bir sorunu yok normalde klavyenin üstüne komple acılı şalgam dökülmüştü
içeydin keşke laptoptaki şalgamı .d

Selin0935

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selin D.
Dostlar geçen konumda paylaştım leptopun üstüne şalgam döküldü atka kapağı açtığımda hep yayılmıştı bazı bölgelere ve servise bıraktım ertesi gün şimdi servis bana yazdı hiç bi parçaya bişey olmamamış sıvıyı temizlediler termal bakım vs yaptılar 800 TL tuttu hatta 450 tutuyordu normalde ama yanına ek bir şey daha eklettirdiğim için 800 tuttu Gerçekten Legion leptop firmasını tebrik ediyorum çok sağlam leptop yapmışlar adamlar gün boyu uğraşıp test etmişler hiç bir sorunu yok normalde klavyenin üstüne komple acılı şalgam dökülmüştü
Lenovo farkı 🙃

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye üzerine dökülmüşse klavyenin değişmesi lazım normalde. Ancak servis o şekilde belirtmişse demekki sıkıntısı yok.
Valla leptopun anakartının klavyeye bakan kısmı fabrika çıkışlı korumalıymış kocaman soğutucu alüminyum termal ped korumuş klavyeye şaşırdım zaten 😀 vallahi dedim kesin gitti bu leptop ama lenovo yapmış be

Aa kız

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Valla leptopun anakartının klavyeye bakan kısmı fabrika çıkışlı korumalıymış kocaman soğutucu alüminyum termal ped korumuş klavyeye şaşırdım zaten 😀 vallahi dedim kesin gitti bu leptop ama lenovo yapmış be

Aa kız
aa karşı cinsiyet (%1 şansı yakaladın ağa)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
aa karşı cinsiyet (%1 şansı yakaladın ağa)
Forumda kız var mı sorularını sürekli gören birisi olarak şaşırdım ama iyi yavaş yavaş koreye benziyoruz bizimde geyming kızlarımız olsun dimi

😃😃

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Forumda kız var mı sorularını sürekli gören birisi olarak şaşırdım ama iyi yavaş yavaş koreye benziyoruz bizimde geyming kızlarımız olsun dimi

😃😃
valonun üstünü görmedim türk kızlarında umarım olur canım olur bizede ekmek yani :D

valonun üstünü görmedim türk kızlarında umarım olur canım olur bizede ekmek yani :D
Bilgisayarı açmayı öğrensinler de kanka sorun yok space tuşu diyince anlamıyorlar uzun tuşa bas deyince anlıyorlar🤣🤣🤣

Aykut D.

80+ Gold
Dostlar geçen konumda paylaştım leptopun üstüne şalgam döküldü atka kapağı açtığımda hep yayılmıştı bazı bölgelere ve servise bıraktım ertesi gün şimdi servis bana yazdı hiç bi parçaya bişey olmamamış sıvıyı temizlediler termal bakım vs yaptılar 800 TL tuttu hatta 450 tutuyordu normalde ama yanına ek bir şey daha eklettirdiğim için 800 tuttu Gerçekten Legion leptop firmasını tebrik ediyorum çok sağlam leptop yapmışlar adamlar gün boyu uğraşıp test etmişler hiç bir sorunu yok normalde klavyenin üstüne komple acılı şalgam dökülmüştü
Ne ka güzle

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
şalgam acılıydı hocam demekki bilgisayarlar acılı şalgam seviyor

Top Bottom