Neler Yeni

salonun ışığını açınca veya kapatınca monitör 1-2 saniyelik kapanıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende ekran kartı ve psu değiştirdikten sonra birisi ışığı açsın monitör anlık siyah ekran oluyor. Ütü çalıştırsın yan odada durum aynı.Bir ara Birden çok cihaz açılınca arka arkaya bir şey olur diye kapatmıştım pc yi. Anlamadığım eski kart ve psu da niye olmuyordu. Televizyona harici uydu bağlı yan odanın ışığı açtığımızda bazen sinyal kesiliyor. Sebebi ne olabilir ki ? Ev 10 yılı devirdi yeni de değil ki sorun var desem.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Bende ekran kartı ve psu değiştirdikten sonra birisi ışığı açsın monitör anlık siyah ekran oluyor. Ütü çalıştırsın yan odada durum aynı.Bir ara Birden çok cihaz açılınca arka arkaya bir şey olur diye kapatmıştım pc yi. Anlamadığım eski kart ve psu da niye olmuyordu. Televizyona harici uydu bağlı yan odanın ışığı açtığımızda bazen sinyal kesiliyor. Sebebi ne olabilir ki ? Ev 10 yılı devirdi yeni de değil ki sorun var desem.
Bizim ev 50 yılı var 😂

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
bir format at bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Deniz Güneş
Knk ceza evi krokisi gibi olmuşda gerek yok ona 3 ihtimal var binadan daire lere dağılan kablolar dandik gücü taşıyamıyorlar ya az elektrik geliyor daireye bileyleri kapatıp açınca sürekli sorun yapar sigorta attırır yada kafam rahat olus ev yandım kendine 150/200tl voltaj korumalı priz al pc bağlı olduğu birize tak sorun kesilir

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Knk pc güncelemiş iyi etmissin sanırım psu pc tam olarak besliyemiyor başka bir psu alıp deneme imkanın varsa iyi olur fazla aç kapa yapmayın evi yakarsınız
Boşver direkt pcyi satıcam ya

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

bıraktım

80+ Bronze
Bende de bilgisayarın bağlı olduğu üclü prizde takılı ısıtıcı vardı onu açınca PC deki kulaklık devre dışı kalıyordu kapatıyordum düzeliyordu çok saçma ama ciddi 😀

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Çek knk 20 yıllık bir kredi al evin borcu bitince 1 yıl emekli maaşına dokunma emekliliği kaldırmzlarsa sjsjjs bir pc al keyfine bak zaten geriye 5/10 senen kalıyor sjjsj
Dalgamigeciyorsuncanim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer benim pcyi alırlarsa yeni pc alıcam
Screenshot_20220506-193409.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Deniz Güneş
Dalgamigeciyorsuncanim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer benim pcyi alırlarsa yeni pc alıcamAlıntıyı görüntüle
Yok babuş ne dalgası bak ben orta halli bir pc almak için 4 ay oldu daha maaş yatmadı yatarsa yarınki sistemi gözüm kapalı alacağım bu canım müthiş ülkede hayallaerni gerçekleştirmek için üç aşşa beş yukarı yemicen içmicen 3/4 ay sıkaca dişini alacan tabi orta halli bir pc tel içinkonuşıyorum ev araba girerse işin içine dişler çürüyene kadar sıkarsın yine zor sjsjsjjs

Top Bottom