Neler Yeni

⚽ ⚽ ⚽ Şampiyonlar Ligi | Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ⚽ ⚽

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Kazanması zaten dünyayı sarsardı kanka 33 maç yenilmemiş tarihe geçerdi bu maç aynı barça - psg dönüşü gibi yıllarca konuşulurdu. Fakat şu an ki seneryoya göre galatasaray ülkemizi çok iyi temsil etti bunu bile kabullenmiyorlar exxenspor canlı chatine git bi bak anlarsın demek istediğimi.
Kaçak İzlediğimiz İçin Bilemiyorum Ama Tahmin Edebiliyorum . Uygulama Çökmüştür :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

biz oynadık onlar kazandı.
Alman Disiplini :kekw:

sanders

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
İcardi'min panenkasını gördünüz mü? Efso şut efso gol, hatta üçlük sayılır yani maçı berabere bitirdik. Kerem'im de efso vole çaktı onu da gol sayarsak 4-3 kazandık maçı evine yolladık Mayern Munich'i. Onların Kane'si varsa bizim de panenkalı İcardi'miz var. Love Aşk Aşk Aşkkk İcardi'm Lovuyoruz Seni
yanma it

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Futboldan anlayan her insan GS yi tebrik etti zaten kankam, şuan yalandan saldırı yapılıyor kendi takımıza özellikle nedenini cidden bilmiyorum, Siyonist takımları destekliyor bu fenerliler özellikle.

Bi tane arkadaş 0-9 biticek diyordu nerede o futbolu baştan öğretmemiz lazım ona :D
Tebrik yetmez hocam. Beklentinin çok üzerinde oynadık ama bireysel hatalar yüzünden alacağımız maçı ya da berabere bitecek maçı verdik. Kerem akutroglu ve kazımcan yüzünden maç gitti. Anitkeremim zaten bir kere karşı karşıya bir kere boş kaleye kaçırdı. Böyle top oynadıktan sonra Bayerne karşı 3-1 başarı değildir bu maçtan puan almamak Galatasaray camiası için başarı olamaz

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Asıl Maç Bu Beyler
1698174969232.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

orevlatları doluşmuş vatansız soytarılar. alman tutuyorlar.
Ne Alaka A.Feryadı !

Existentia

80+ Silver
1 puan kolaylıkla kazanılabilirdi olmadı canları sağ olsun keyifli bir maç izledik

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,246