Neler Yeni

Samsung 144 HZ mi Excalibur 200 HZ mi?

Bütçeni biraz artırabilirsen buna bak:
144hz, ips, hoparlörü var. Temiz düzgün f/p bir model, umarım aradaki farkı karşılayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
Usta arada 400-500 oynuyor alırız eyvallah da şimdi 2 li oynayacagim için yane biraz açacak olursam monitörden 300-500 de arttırıp steel series arctics nova 1 falan gibi bana göre sağlam bir kulaklıkta bunyeme katmak istediğimden öyle deli para dökmek istemiyorum bayramdan sonra harbi işe başlayacağım o parayla da bir telefon çekeceğim sistem olarak ta en son i5 4. Nesili i7 ye 1060 3 GB ı da 1070 8 GB a yükseltir diğer parçaları satılığa çıkarır mesuda ererim diye düşünüyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Usta arada 400-500 oynuyor alırız eyvallah da şimdi 2 li oynayacagim için yane biraz açacak olursam monitörden 300-500 de arttırıp steel series arctics nova 1 falan gibi bana göre sağlam bir kulaklıkta bunyeme katmak istediğimden öyle deli para dökmek istemiyorum bayramdan sonra harbi işe başlayacağım o parayla da bir telefon çekeceğim sistem olarak ta en son i5 4. Nesili i7 ye 1060 3 GB ı da 1070 8 GB a yükseltir diğer parçaları satılığa çıkarır mesuda ererim diye düşünüyorum
Hocam planını yapmışsın güzel. Ben de bu ara monitör değişeceğim, monitör güncellemek bi tık daha zor oluyor, kulaklıktansa bütçeni biraz monitöre kaydırabilirsin bence, kulaklık için de indirim kovalayabilirsin belki daha sonra. Tabii yine senin takdirinde hocam.

Hocam planını yapmışsın güzel. Ben de bu ara monitör değişeceğim, monitör güncellemek bi tık daha zor oluyor, kulaklıktansa bütçeni biraz monitöre kaydırabilirsin bence, kulaklık için de indirim kovalayabilirsin belki daha sonra. Tabii yine senin takdirinde hocam.
Şu an bir şey belirli değil sıkıntılı zamanlardan geçtim psuyu falan yaktık sermaye (tabi sayilirsa) 2000 den 900 TL ye düştü bu ay sonuna çalışırsam 6k ya yakın para olur zaten bu ürünlere de zam gelir 200-300 de biraderden yolarım (sonuçta ortak PC kullaniyoruz) artan parayla da 2 ay daha çalışıp iPhone 11 almayı düşünüyorum hesap satış,ve fiziksel olarak da ticaret de yaptığım için arada ekran kartım şu an 3 GB 1060 işlemcim de i5 4. Nesl bunları satip 1070 8gb ve i7 4790k alıp yapabilirsen o.c yaparim yine bi helalinden 40-50 FPS artar kafamda kurdum her şeyi sadece para lazım öneri için saol

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yunus emre şahin
çoğunlukla vlao oynayan birisiyim bu 2 modelde de sanırım hapörlör bulunmuyor ş an 18 5 inç casper monıtor kullandıgımdan bu devasa monıtorlere geçtiğimde çok büyük farklar olcak dıye dusunuyorum bu 2 monitöre ek olarak hapörlörlü bir şey de önerebilirsiniz

SAMSUNG https://l24.im/pb8VR
EXCALİBUR https://l24.im/Szv
excalibur kendim kullandım 2.gün iade ettim deli gibi ghosting var csgoda 15dkdan fazla kalamadım oynanmayacak derecede,osd den ayarda çeksen kurtarmıyor tavsiye etmiyorum kesinlikle.

OrkunJJ

80+ Silver
çoğunlukla vlao oynayan birisiyim bu 2 modelde de sanırım hapörlör bulunmuyor ş an 18 5 inç casper monıtor kullandıgımdan bu devasa monıtorlere geçtiğimde çok büyük farklar olcak dıye dusunuyorum bu 2 monitöre ek olarak hapörlörlü bir şey de önerebilirsiniz

SAMSUNG https://l24.im/pb8VR
EXCALİBUR https://l24.im/Szv
Samsung u al geç. Bu arada N11 de daha ucuz. Nays da varsa 250TL daha ucuza gelir.

Monitörü merak ediyorsan incelemesini yapmıştım konularımdan bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yunus emre şahin
Hocam ghosting tam olarak nedir
yenileme hızı monitörün tepkime hızına yetişemiyor ama kısaca özetlersem csde adamın arkasından gölgesi geliyor gibi bir durum mide bulandırı olmaya başlıyor, arkadaşın biri https://www.hepsiburada.com/philips...-monitoru-p-HBCV000021CG1N?magaza=Hepsiburada bu monitörü atmış güzel gibi duruyor fiyatına göre, caspere yaklaşma,samsungdada hafif ghosting olayları duydum philips alıp deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yenileme hızı monitörün tepkime hızına yetişemiyor ama kısaca özetlersem csde adamın arkasından gölgesi geliyor gibi bir durum mide bulandırı olmaya başlıyor, arkadaşın biri https://www.hepsiburada.com/philips...-monitoru-p-HBCV000021CG1N?magaza=Hepsiburada bu monitörü atmış güzel gibi duruyor fiyatına göre, caspere yaklaşma,samsungdada hafif ghosting olayları duydum philips alıp deneyebilirsin
düzeltme yapayım samsungda ghosting sorunlarını odyssey serisinde görmüştüm attığın model baya olumlu yorum almış o modeli alabilirsin aslında.

Son düzenleme:

düzeltme yapayım samsungda ghosting sorunlarını odyssey serisinde görmüştüm attığın model baya olumlu yorum almış o modeli alabilirsin aslında.
Hocam 30 hz in bile dağlar kadar fark ettiği şu zamanda 56 hz in hele hele çok büyük farklar oluşturacağını düşünüyorum 998 iyi yorum var 122 kötü yorum sorun çıkarsa zaten iade eder eskisini kullanır sonra Samsung'a falan geçerim bu fiyat bandında da sanırsam haporlorlu monitör yok

Ekler

• Screenshot_20230611-075916.jpg
    Screenshot_20230611-075916.jpg
    121.3 KB · Hit: 19

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,148
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,148
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Bütçe butonunu siteden kaldıralım bence yoksa telefonu camdan aşşağıya fırlatacağım ya da camdan aşşağıya atlayacağım.

Anlamadım? Bütçe butonu derken +200 TL gibi çok düşük bir meblağ ile çok daha iyi bir monitör almak varken neden böyle yazdığını yadırgadım açıkçası.

Anlamadım? Bütçe butonu derken +200 TL gibi çok düşük bir meblağ ile çok daha iyi bir monitör almak varken neden böyle yazdığını yadırgadım açıkçası.
Kardeşim 200 TL 300 TL 400 500-600-700 gider zaten üründe 1 tane yorum var 3 tane de soru cevap 2 si iade ile alakalı 1 isi de iade etmiş

Kardeşim 200 TL 300 TL 400 500-600-700 gider zaten üründe 1 tane yorum var 3 tane de soru cevap 2 si iade ile alakalı 1 isi de iade etmiş
Parası umrumda değil ama 18.5 inç 60 hz den geçen bir adamım ghosting mis ölü pixel mis cart panel curt panel bana koymaz burdaki 2 monitörü de alıp denediysen sana hak veririm ama denemeden 2 si de çöp bunu al diyip hatta onu bile denemediysen pes doğrusu

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,148
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Parası umrumda değil ama 18.5 inç 60 hz den geçen bir adamım ghosting mis ölü pixel mis cart panel curt panel bana koymaz burdaki 2 monitörü de alıp denediysen sana hak veririm ama denemeden 2 si de çöp bunu al diyip hatta onu bile denemediysen pes doğrusu

Diyecek söz yok. Cahilliğin söz konusu şu an. İstediğini alabilirsin, bana koymaz.

Top Bottom