BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,970
bilgilerimi doğrulayamıyorumbeyler öğrenci belgesinde barkod sağ üstteki değil mi
bilgilerimi doğrulayamıyorumbeyler öğrenci belgesinde barkod sağ üstteki değil mi
Bitmiş evet.Stok uyarısı alın yazıyor bitti heralde
Aldım ben de. Diğerine yetişemedim. Bu da iyidir. Ofis işleri için.Şunu alsam mı acaba 24 inç masaya büyük geliyor , şuan ki 21,5 inçlik tam oturuyor.
![]()
22 inç Essential Monitör S4 S40GD Full HD Monitör | LS22D400GAUXUF | Samsung TR
22" Essential Monitor S4 S40GD Full HD Monitor (LS22D400GAUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
21,5 İnç monitörden sonra 24 inç filan çok büyük geliyor.Aldım ben de. Diğerine yetişemedim. Bu da iyidir. Ofis işleri için.
3 güne alışırsınız 21 küçük gelmeye başlar21,5 İnç monitörden sonra 24 inç filan çok büyük geliyor.![]()
Bu model çok daha iyi.![]()
27 inç Essential Monitör S3 S30GD Full HD Monitör | LS27D300GAUXUF | Samsung TR
27" Essential Monitor S3 S30GD Full HD Monitor (LS27D300GAUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
![]()
Arkadaşlar hangisini alsam?
Hocam Pivot dışında bir fark yok attığımla? Zaten Monitör tutucu var ona koyacağım ana ekran olarak. 27'' istiyorum artı olarak curver merak sarmıştım ama attıgım curved VA panelmiş. kontrast oranı daha fazla ama diğerinden.Bu model çok daha iyi.
![]()
22 inç Essential Monitör S4 S40GD Full HD Monitör | LS22D400GAUXUF | Samsung TR
22" Essential Monitor S4 S40GD Full HD Monitor (LS22D400GAUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
İps panel , 2 Hdmi ,1 dp , ekstra usb a , aux girişi vb. var. Tabii sizin kararınız özellik olarak S4 çok daha iyi gibime geldi.Hocam Pivot dışında bir fark yok attığımla? Zaten Monitör tutucu var ona koyacağım ana ekran olarak. 27'' istiyorum artı olarak curver merak sarmıştım ama attıgım curved VA panelmiş. kontrast oranı daha fazla ama diğerinden.