12 yıldır sorunsuz bir şekilde samsung sata ssd kullanıyorum neden böyle dediniz?Samsungdan ssd alınmaz
12 yıldır sorunsuz bir şekilde samsung sata ssd kullanıyorum neden böyle dediniz?Samsungdan ssd alınmaz
Bu arkadaşı raporlar mısınız? @Che_ bu arkadaşımız yanlış bir şey yazdı ve düzeltildi. Ortada problem kalmadı. Bu agresiflik ve böyle laf söyleme gereği neden duyuyorsunuz? Sabah sabah gidip kendi hayatınıza bu nefreti kusun insanlara değil.@Che_ ucube herif haksizsin ve bunu biliyorsun anca kahkaha emojisi atabiliyorsun.
ilk ateşi o attı, haksız olduğu konuda aşağılamak için kahkaha emojisi atıyor ucube veletBu arkadaşı raporlar mısınız? @Che_ bu arkadaşımız yanlış bir şey yazdı ve düzeltildi. Ortada problem kalmadı. Bu agresiflik ve böyle laf söyleme gereği neden duyuyorsunuz? Sabah sabah gidip kendi hayatınıza bu nefreti kusun insanlara değil.
bence eleman haklı. nerede görsem böyle çok bilmiş kişilerden uzaklaşırım bir de haksız çıkınca haklısın diyemezlerBu arkadaşı raporlar mısınız? @Che_ bu arkadaşımız yanlış bir şey yazdı ve düzeltildi. Ortada problem kalmadı. Bu agresiflik ve böyle laf söyleme gereği neden duyuyorsunuz? Sabah sabah gidip kendi hayatınıza bu nefreti kusun insanlara değil.
Ben de zamanında 770 evo gibi bi model kullandım. Bu son 990 serisi ile insanlara çok sorun yaşattılar. Samsung benim gözümde güvenilir ürünleri ve üretim kalitesi ile değil, pazarlama stratejileri ile konumlanan bir marka. Bu yüzden ssd gibi kritik bir parçayı Samsung almak istemem. Depolama konusunda benim güvenimi bir kere kaybedebilir bir marka.12 yıldır sorunsuz bir şekilde samsung sata ssd kullanıyorum neden böyle dediniz?
3 tane çektim, etrafımı 360 derece sarıp yarış simülasyonu açacağım.Bedava fiyat 5li 10lu alın fırsat varken.
Ben de üst üste koyup asansör simülator oynamayı düşünüyorum hadi bakalım gelsin de.3 tane çektim, etrafımı 360 derece sarıp yarış simülasyonu açacağım.
İlk mesajlarda birinde arkadaşın biri farklı bir çözünürlük yazmış 12m piksel çıkıyordu ben de ona göre yazdım. Sonra fark edip yanlış yazdım diye söyledim. Ban yiyip uçan arkadaş da kudurmuş bayaBu arkadaşı raporlar mısınız? @Che_ bu arkadaşımız yanlış bir şey yazdı ve düzeltildi. Ortada problem kalmadı. Bu agresiflik ve böyle laf söyleme gereği neden duyuyorsunuz? Sabah sabah gidip kendi hayatınıza bu nefreti kusun insanlara değil.