Armi3067
80+ Bronze
Önermedeğim tek bir nokta daha var, arkadaşlar ileride anlıyacaklar fakat adaptörü harici olan bir monitörde kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlerleyen zamanlarda telefon adaptörü gibi vızlamaya ve problemler çıkarmaya başlıyor. Yada yanında bir tane tunçmatik regulatör alabilirsiniz, uzun ömürlü ve sağlıklı olur. Şuan kullanmaları o ekranın iyi olduğunu ve kendi ekranları olduğu için hemen savunmaya geçmeleri benim için bir şey ifade etmiyor. Samsung önermiyorum hocam.
Bende samsung kullanıyorum, hediye geldi ve yaşlandıkça problemleri artıyor monitörün, fazla ısınma, adaptör vızlaması, adaptör ısınınca ve eskiyince freesync'te problemler yaşama, regulatöre bağlı kullandım bir kaç ay sonra setup yapıcam diye ve masa değiştirince regulatörsüz kullanıyorum pekte sağlıklı değil. Değiştirmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende samsung kullanıyorum, hediye geldi ve yaşlandıkça problemleri artıyor monitörün, fazla ısınma, adaptör vızlaması, adaptör ısınınca ve eskiyince freesync'te problemler yaşama, regulatöre bağlı kullandım bir kaç ay sonra setup yapıcam diye ve masa değiştirince regulatörsüz kullanıyorum pekte sağlıklı değil. Değiştirmeyi düşünüyorum.