Neler Yeni

SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 360Hz Coil Whine Sorunu.

ooemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Emir
Dostlar sleam,
3 gün önce Vatan Bilgisayardan SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 360hz Oled monitör aldım. Monitörde 2 gün coil whine sesi olmadı fakat bugün ciddi oranda var. Vatan'a iade talebinde bulundum kabul etmediler. Yok Samsung servise yollancak vs.. 240hz de sorun yok ama 360 Hz yapınca coil whine başlıyor. Bazen olup olmaması ise daha sinir bozucu. Aynı monitörden olanlar sizlerde de böyle sorun varmı? sizce ne yapmalıyım.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
OLED'lerde yaygın bir sorun yanlış hatırlamıyorsam. Geçen gün de biri çok berbat VRR titreşimi olduğunu fark etmişti. Millet OLED sorunsuz sanıyor ama işte...

Servise yollarsanız muhtemelen değişim yaparlar. Ama 15 gün içinde koşulsuz iade hakkınız olması lazım zaten. Beğenmedim diyip yollayabilirsiniz de sorundan bahsetmeden.

ooemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OLED'lerde yaygın bir sorun yanlış hatırlamıyorsam. Geçen gün de biri çok berbat VRR titreşimi olduğunu fark etmişti. Millet OLED sorunsuz sanıyor ama işte...

Servise yollarsanız muhtemelen değişim yaparlar. Ama 15 gün içinde koşulsuz iade hakkınız olması lazım zaten. Beğenmedim diyip yollayabilirsiniz de sorundan bahsetmeden.
Hocam Vatan Bilgisayar Bostancı şubesinden aldım o yüznden 15 gün değişim hakkım olmuyor malesef. Online'den alsaydım direk iade eder aynısından bir tane daha alırdım. Samsungu aradım bana dönüş yapacaklarmış bakalım. Başklarıda bu modelde yaşıyormu merak ettim.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam Vatan Bilgisayar Bostancı şubesinden aldım o yüznden 15 gün değişim hakkım olmuyor malesef. Online'den alsaydım direk iade eder aynısından bir tane daha alırdım. Samsungu aradım bana dönüş yapacaklarmış bakalım. Başklarıda bu modelde yaşıyormu merak ettim.
Niye mağazadan alınca olmuyormuş? Böyle saçmalık mı olur? Hakkınızı arayabilirsiniz.

Evet yaşayanlar var.

ooemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mağazadan alınca önce kendi servisleri sonra Samsung'a yolluyorlar. 15 gün kuralı mesafeli sözleşme yani online alışveriş için geçerliymiş. Keşke internet üzerinden alsaydım. Beklemeden kimseyle muhatap olmadan iade eder aynısından bir tane daha alırdım. Bu sorunu yaşayanlar varmış OLED'lerde çok olan bir şeymiş.

Top Bottom