Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 32" Odyssey G5 2K 1 Ms 180 Hz (HDMI+DP) Pivot IPS Gaming Monitör 8.725TL

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Hoparlör yok, olsa siparişi vermiştim..

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ramazan kaya
g5 lerde smart özelliği var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Korkmaz
Siparişi verdik bakalım. Aklımda hiç yokken yeni monitör almış olduk. Umarım pişman olmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerimhan Altıparmak
Ben aldım bu monitörü arkadaşlar. Mutlaka ölü piksel vs. var mı bakın. Bende çıktı ve değişime gönderdim. Yeni ürün geldi. Henüz kurmadım inşallah onda yoktur çünkü iade vs. işleri çok sürüyor.

Güncelleme : Yeni monitör geldi kurulumunu yaptım herhangi bir ölü piksel yok. Fakat IPS ekranlarda oluyor mu bu bilmiyorum ekran kararınca hafif beyazlık görebiliyorsunuz kenarlarda buna ışık sızması mı deniyor çok bilmiyorum açıkçası durum bu. Herhangi bir problem çıkmadığı senaryoda güzel monitör arkadaşlar, tavsiye ederim.

NovaEXXO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak Perçem
Güncelleme : Yeni monitör geldi kurulumunu yaptım herhangi bir ölü piksel yok. Fakat IPS ekranlarda oluyor mu bu bilmiyorum ekran kararınca hafif beyazlık görebiliyorsunuz kenarlarda buna ışık sızması mı deniyor çok bilmiyorum açıkçası durum bu. Herhangi bir problem çıkmadığı senaryoda güzel monitör arkadaşlar, tavsiye ederim.
IPS Glow denilen meret. Genelinde var. Hayırlı olsun. 27 inç kullanıyorum. 32 inç monitör büyük gelir mi onu kestiremiyorum. Düşünme evresindeyim ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,582
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom