ürünün yorumlarında da göreceğiniz üzere ben olsam pazaramadan böyle ürün almayı tercih etmem. Fiyat güzel ama alırken dikkatli olmak lazım. Teslim alırken ve açarken her anı kayıt altına almak lazım. Bende pazarama ile iade sürecinde sorun yaşamıştım. Müşteri hizmetleri sorunlu sorun çözümü konusunda eli kolu bağlı. Yetkisiz çalıştırıyorlar müşteri hizmetleri yardımcı olmaya çalışsada yapamıyormuş falan öyle söylemişlerdi pek inandırıcı olmasa da inanmaktan başka çaresi kalmıyor insanın. Sonra uzunca uğraştıktan sonra çözmüştüm.![]()
Daha yeni G7 32 inch almasam bunu alırdım herhalde.
ürünün yorumlarında da göreceğiniz üzere ben olsam pazaramadan böyle ürün almayı tercih etmem. Fiyat güzel ama alırken dikkatli olmak lazım. Teslim alırken ve açarken her anı kayıt altına almak lazım. Bende pazarama ile iade sürecinde sorun yaşamıştım. Müşteri hizmetleri sorunlu sorun çözümü konusunda eli kolu bağlı. Yetkisiz çalıştırıyorlar müşteri hizmetleri yardımcı olmaya çalışsada yapamıyormuş falan öyle söylemişlerdi pek inandırıcı olmasa da inanmaktan başka çaresi kalmıyor insanın. Sonra uzunca uğraştıktan sonra çözmüştüm.
Ben acaba iade edip 2k daha koyup alsam mı diye düşünürken baya bir araştırdım ghosting yapmadığı söyleniyor, bazıları neo modellerinde VRR Flicker kronik sorunu var demiş bazıları da bunda yok demiş emin olamadım. Benim en çok caydıran özelliği 1000R curved olması yatarken/uzanırken izleyemezsin, birisi yanına otursa ekranı güzel göremez.Bu modelin panel kalitesi G65B ile aynı mı? Eğer öyleyse ghosting seviyesi bir İPS panel kadar olacaktır max. Yani en iyi VA panellerden biri oluyor. Yine de fiyat performans oranı pek iyi değil diye düşünüyorum.
20 bin lira edecek bir va panel yok ama sonuç olarak ips daha mantıklıHer VA panel aynı değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuz 32/34 inch oled 27 bin lira. 27 almayı düşünmüyorum.
20 bin lira edecek va panel yok diyorsun dünyanın en kaliteli tvleri va panelden oluşuyor tabi bir oled kalitesi kadar iyi değil ama olede en yakın cihazdır cihazlardan birinin linkinide attım20 bin lira edecek bir va panel yok ama sonuç olarak ips daha mantıklı