Neler Yeni

Samsung 32" Odyssey Neo G7 LS32BG750NPXUF 1ms 165Hz Uhd 1000R 19.949,05 TL

Strekeos

80+

Daha yeni G7 32 inch almasam bunu alırdım herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
abbas
Bu kadar para verip monitör alınacaksa oled alınır bence

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Görkem Çağan
Çabuk 17k ya 27" oled alın diyen üyeler gelmeden

1742206162938.png

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
VeV

Daha yeni G7 32 inch almasam bunu alırdım herhalde.
ürünün yorumlarında da göreceğiniz üzere ben olsam pazaramadan böyle ürün almayı tercih etmem. Fiyat güzel ama alırken dikkatli olmak lazım. Teslim alırken ve açarken her anı kayıt altına almak lazım. Bende pazarama ile iade sürecinde sorun yaşamıştım. Müşteri hizmetleri sorunlu sorun çözümü konusunda eli kolu bağlı. Yetkisiz çalıştırıyorlar müşteri hizmetleri yardımcı olmaya çalışsada yapamıyormuş falan öyle söylemişlerdi pek inandırıcı olmasa da inanmaktan başka çaresi kalmıyor insanın. Sonra uzunca uğraştıktan sonra çözmüştüm.

Strekeos

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürünün yorumlarında da göreceğiniz üzere ben olsam pazaramadan böyle ürün almayı tercih etmem. Fiyat güzel ama alırken dikkatli olmak lazım. Teslim alırken ve açarken her anı kayıt altına almak lazım. Bende pazarama ile iade sürecinde sorun yaşamıştım. Müşteri hizmetleri sorunlu sorun çözümü konusunda eli kolu bağlı. Yetkisiz çalıştırıyorlar müşteri hizmetleri yardımcı olmaya çalışsada yapamıyormuş falan öyle söylemişlerdi pek inandırıcı olmasa da inanmaktan başka çaresi kalmıyor insanın. Sonra uzunca uğraştıktan sonra çözmüştüm.

19999'a hepsiburada üzerinden de alınabiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

godlikes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
No Name
Bu modelin panel kalitesi G65B ile aynı mı? Eğer öyleyse ghosting seviyesi bir İPS panel kadar olacaktır max. Yani en iyi VA panellerden biri oluyor. Yine de fiyat performans oranı pek iyi değil diye düşünüyorum.

Strekeos

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modelin panel kalitesi G65B ile aynı mı? Eğer öyleyse ghosting seviyesi bir İPS panel kadar olacaktır max. Yani en iyi VA panellerden biri oluyor. Yine de fiyat performans oranı pek iyi değil diye düşünüyorum.
Ben acaba iade edip 2k daha koyup alsam mı diye düşünürken baya bir araştırdım ghosting yapmadığı söyleniyor, bazıları neo modellerinde VRR Flicker kronik sorunu var demiş bazıları da bunda yok demiş emin olamadım. Benim en çok caydıran özelliği 1000R curved olması yatarken/uzanırken izleyemezsin, birisi yanına otursa ekranı güzel göremez.

Edit: Aşağıdaki konuda alan neredeyse herkes VRR flicker var ve çok rahatsız edici demiş.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Görkem Çağan
20 bin lira edecek bir va panel yok ama sonuç olarak ips daha mantıklı
20 bin lira edecek va panel yok diyorsun dünyanın en kaliteli tvleri va panelden oluşuyor tabi bir oled kalitesi kadar iyi değil ama olede en yakın cihazdır cihazlardan birinin linkinide attım

Top Bottom