Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SAMSUNG Odyssey Neo G7 4K 165Hz 1ms 32" Kavisli Gaming Monitör 14.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Erkan
Kavisli ekran olduğu için almadım onun yerine g5 aldım yeter gerek yok g5 fiyatı düşecek ama teşhir ürünlerinde gerek yok.

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Bence fiyat hatası vardı.. Hemen değiştirdiler fiyatı, bu kadar kısa sürede bitemez..

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bende de indirim gözükmüyor.

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
vatankarta özel diyor, vatankart nasıl çıkarılacak o önemli. Üye ol diyorum vatanın anasayfasına yönlendiriyor.
İnternet sitesine üye olunca otomatik olarak Vatan Kart sahibi oluyorsunuz, sistem sanal bir kart numarası oluşturuyor dedi MH Temsilcisi.. İlave bir şey yapmaya gerek yok sanırım Vatan Kart için..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok, fiyat hatası değil indirimdi. Geçen hafta birisi yine aynı fiyattan elden satın almış.
Eğer teşhir değilse tam da ihtiyaç varken büyük fırsat kaçtı bu durumda..

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1196 bölgeli Mini-LED aydınlatma + ultra fast VA + 4K ve 15000TL. Fiyata bak be üf. Ama yine de alacak olanlar dikkat etsin biraz yazılım sorunları vardı en son bu modelde. Giderilmiş mi bakın.

Şu foruma VA'nın oyun için çok kötü bir seçim olduğunu anlatana kadar dilimizde tüy bitti. Şimdi de yeni nesil VA'ları ve MiniLED'leri anlatmamız lazım çünkü cahil herifler VA alınmaz yuahf diye geziyor ortalıkta. Bot herifler.

Top Bottom