mersinli33s
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
üniversite öğrencisi olmadan faydalanmanın bir yolu var mı acaba ?
Gerek yok çünkü 250 nitlik oled 400 nitlik ips ekran gibi parlak çünkü ve 250 nit yeterli bi parlaklık oled için.oled lerde yuksek nıtte kullanılmıyor dıkkat edın alacaklara
ne zamana kadar devam ediyor bu indirimMerhaba,
Samsung Eğitim indirim programı mağazasında Odyssey OLED G8 32 inç G80SD Oyun Monitörü 30239 TL ve peşin fiyatına 4 taksit.
İndirimden faydalanabilmek için ihtiyacınız olan tek şey "edu.tr" uzantılı bir eposta ile Eğitim İndirim Programı mağazasına kayıt olmak.
Tüm üniversite öğrencileri ve personeli faydalanabilir.
![]()
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu Robius isimli arkadaş benimle iletişime geçmemiştir, kendisi yalancıdır. Şahsime atılan her iddiaya itibar etmeyiniz. Teşekkürler.Arkadaşlar goku010203'le konuştum Samsung yerine Aorus FO32U2 öneriyor üstelik aradaki 17000 TL farkı o karşılayacakmış.
iyzico ile ödeyince peşin fiyata 4 taksit oluyor mu?Iyzico indirimi sanırım burada geçiyordu ekstra indirim alınabilir iyzico üzerinden satın alımla ve gayet güzel fiyat alıcısına hayırlı olsun
h.oEdit: Satın aldım peşin fiyata 4 taksit + iyzico ile ödedim 29.3k'ya geldi. Allah bereket versin.
Çok teşekkür ederim, @Eric_Cartman konuyu açtığın için sana da ayrı teşekkür ederim. 2. Elini bile 35e bulamıyordum, gayet iyi fiyata sıfırı nasip oldu sayende.
Ben de merak ediyorum ilk hangi oyunu oynasam diye. En kötü hiç dokunmadan iade de edebilirim bu modelin ips versiyonu vardı bende. İşim öğrencilik ve editörlüktü fakat bu aralar al sat yapıyorum hobi olarak.Bu monitörü alanların işlerini ve hangi oyunu oynayacaklarını merak ettim
bunlar ust duzey setuplar ıcın ıs ıcınde kullanılıyordur muhtemelen30k monitör, pahalı ya. 30 bin lira çok para hocam. Ya da ben öğrenci olduğum için bana pahalı da geliyor olabilir.
Öyle maalesef evet ancak bu özelliklere ve bu ekonomik duruma göre fiyat en azından makul ama dediğini katılıyorum bu fiyatlar olmamalı.30k monitör, pahalı ya. 30 bin lira çok para hocam. Ya da ben öğrenci olduğum için bana pahalı da geliyor olabilir.