Kampanya devam ediyor. 30200 Tl gözüküyor.fiyatlara zam gelmiş sanırım, eğitim programında inidirim uygulanmıyor
Evet geri düzeltmişler, 50329 du sabahKampanya devam ediyor. 30200 Tl gözüküyor.
hocam bende sizin bu yorumunuzu görmeden önce normal fiyatına almıştım onu iptal edip tekrardan iyzico ile aldım saolun burada iyzico indirimini yazdığınız içinEdit: Satın aldım peşin fiyata 4 taksit + iyzico ile ödedim 29.3k'ya geldi. Allah bereket versin.
Hocam bu iyzico muhabbeti nedir yardımcı olabilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum monitörü.hocam bende sizin bu yorumunuzu görmeden önce normal fiyatına almıştım onu iptal edip tekrardan iyzico ile aldım saolun burada iyzico indirimini yazdığınız için
Hocam öncelikle telefondan iyzicoyu indirip kayıt oluyorsunuz ve hesabınızı doğruluyorsunuz. ardından anasayfada %15 sevgililer gününe özel 1000tl iade diye bir kampanya var ona katıl diyorsunuz ve samsung sitesinden ürünü alırken iyzico cüzdan ile ödeme kısmıyla ödeme yaparken istediğiniz kart ile ödeyebiliyorsunuz ve alışverişin sonunda size 1000tl iyzico bakiyesi veriyor onu da hesabınıza çekebiliyorsunuz galiba orasını ben de tam bilmiyorum ama internette harcayabiliyorsunuz birde o kampanyalar arasında ilk alışverişe özel 300tl diye bir kampanya da var onu da seçin %15 1000tl kampanyası anında yattı bana şuan ama 300tl 2 gün içinde diyor beklemedeyimHocam bu iyzico muhabbeti nedir yardımcı olabilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum monitörü.