Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Jaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
aaaaa
fiyatlara zam gelmiş sanırım, eğitim programında inidirim uygulanmıyor

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Batuhan Altunay
Edit: Satın aldım peşin fiyata 4 taksit + iyzico ile ödedim 29.3k'ya geldi. Allah bereket versin.
hocam bende sizin bu yorumunuzu görmeden önce normal fiyatına almıştım onu iptal edip tekrardan iyzico ile aldım saolun burada iyzico indirimini yazdığınız için

thePsycho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Kalender
hocam bende sizin bu yorumunuzu görmeden önce normal fiyatına almıştım onu iptal edip tekrardan iyzico ile aldım saolun burada iyzico indirimini yazdığınız için
Hocam bu iyzico muhabbeti nedir yardımcı olabilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum monitörü.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Batuhan Altunay
Hocam bu iyzico muhabbeti nedir yardımcı olabilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum monitörü.
Hocam öncelikle telefondan iyzicoyu indirip kayıt oluyorsunuz ve hesabınızı doğruluyorsunuz. ardından anasayfada %15 sevgililer gününe özel 1000tl iade diye bir kampanya var ona katıl diyorsunuz ve samsung sitesinden ürünü alırken iyzico cüzdan ile ödeme kısmıyla ödeme yaparken istediğiniz kart ile ödeyebiliyorsunuz ve alışverişin sonunda size 1000tl iyzico bakiyesi veriyor onu da hesabınıza çekebiliyorsunuz galiba orasını ben de tam bilmiyorum ama internette harcayabiliyorsunuz birde o kampanyalar arasında ilk alışverişe özel 300tl diye bir kampanya da var onu da seçin %15 1000tl kampanyası anında yattı bana şuan ama 300tl 2 gün içinde diyor beklemedeyim

thePsycho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Kalender
Siparişi geçtim. Hadi bakalım hayırlısı. Hep bi OLED monitör istemiştim fırsatı görünce kaçırmak istemedim fiyatlar alınabilcek kıvamlara gelmiş. Halihazırda 4K VA panelli bi monitör kullanıyodum ( MSI G321CU ). Bunun hem paneli hem yenileme hızı hem tepki süresi hem de TV özellikleri ve hoparlöre sahip olması epey büyük artılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ismail pirinççi
Bende verdim sipariş bakalım umarım pişman olmayız :)

Elimde samsung monitör birikti , Samsung G4 27" 1080p 240hz, Samsung G7 28" 4K 144HZ IPS de var buda geldi :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,306
Üyeler
167,464
Son üye
melhkrtg
Top Bottom