Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 49 inç ultrawide monitör (17,998₺ + vade farksız 12 ay taksit + 1000tl indirim )

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Az önce başka bir satıcıya soru sordum. Maalesef desteklemeyebilir yazmış. Benim hayaller başka bahara kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siyahlar çok problemlemliymis çoğu yorum o şekilde. Siz renklerden memnun musunuz? Renk olarak baya bir kötü yorum var

Masa link var mı bu arada 🫠
siyahlar problemlimi ? onu diyen kör olması lazım :D samsung g9 bendeki modeli, siyahları mükemmel, önceden asus vg27aq1a kullanıyordum siyah renkleri berbattı, bu mönitörde mükemmel, ayarlardan siyah yoğunluğu felan ayarlanıyor

Az önce başka bir satıcıya soru sordum. Maalesef desteklemeyebilir yazmış. Benim hayaller başka bahara kaldı

Hocam siyahlar çok problemlemliymis çoğu yorum o şekilde. Siz renklerden memnun musunuz? Renk olarak baya bir kötü yorum var

Masa link var mı bu arada 🫠
https://www.hepsiburada.com/robin-h...ayakli-barok-p-HBV00001BM277?magaza=Robinhome şubatta öde ile aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: krsd

SadeceSeyf

80+ Gold
siyahlar problemlimi ? onu diyen kör olması lazım :D samsung g9 bendeki modeli, siyahları mükemmel, önceden asus vg27aq1a kullanıyordum siyah renkleri berbattı, bu mönitörde mükemmel, ayarlardan siyah yoğunluğu felan ayarlanıyor

https://www.hepsiburada.com/robin-h...ayakli-barok-p-HBV00001BM277?magaza=Robinhome şubatta öde ile aldım
Hocam ışık sızması gibi grilikler varmış ki arkadaşın attığı inceleme sitesinde de bundan bahsediliyor. Monitör o şekil gelirse zaten kullanmam.

4k @ 120Hz No
4k @ 60Hz Yes
1440p @ 120Hz No
1440p @ 60Hz Yes
1080p @ 120Hz Yes
1080p @ 60Hz Yes
HDR Yes
VRR No

Alıntıyı görüntüle

Kaynak:
Bu kaynakta siyah renk gösteri mi ve grilik problemi yüzünden çok düşük puan almış ekrandan

Hocam ışık sızması gibi grilikler varmış ki arkadaşın attığı inceleme sitesinde de bundan bahsediliyor. Monitör o şekil gelirse zaten kullanmam.

Bu kaynakta siyah renk gösteri mi ve grilik problemi yüzünden çok düşük puan almış ekrandan
Screenshot_2023-11-27-13-57-10-910_com.android.chrome.jpg

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Alıntıyı görüntüle
linkteki modelde varmı bilmiyorum benimki farklı model sadece boyu aynı diye attım görmek istiyen olur diye odyssey g9 modelini alacaksan sorunsuz

Alıntıyı görüntüle
This can vary between individual units. Yazıyor. Bizimkinde de olacak diye bir şey yok. Panel lottery dedikleri bu işte.

SadeceSeyf

80+ Gold

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Dax Saz

krsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kürşad

Hocam masa çok iyiymiş sehim yapar gibi bir his oluşturuyor mu?

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Kenan Çelik
Şunu sipariş edecekken kaç kere vazgeçtim bilmiyorum.
Tam alıcam va panel bu alma seneye oled alırsın fidiyorum. Boşver oled monitörü al bunu diyorum bu sefer 4ms gecikme var. valo lol vs ne olacak diyorum. Sonra birde evde 2 monitör daha var onları satması falan. Çok dert be

Şunu sipariş edecekken kaç kere vazgeçtim bilmiyorum.
Tam alıcam va panel bu alma seneye oled alırsın fidiyorum. Boşver oled monitörü al bunu diyorum bu sefer 4ms gecikme var. valo lol vs ne olacak diyorum. Sonra birde evde 2 monitör daha var onları satması falan. Çok dert be
Ben oled istemem burn in olabilir. tv oled zaten bende. Lg g3

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Bir kâğıt parçasını onu koparmadan hafifçe bükmeye çalış. İşte, o bükme hareketi sehimdir. Yani, bir şeyin esnek olup bükülebilme yeteneği diyebiliriz. Mesela, bir lastik topu düşün; onu sıkıştırıp bıraktığında tekrar eski haline döner. İşte, o esneklik ve bükülebilme yeteneği sehimle ilgili.

Top Bottom