Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 85E 10.999TL

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Bu sarjli supurgeleri tamamen para tuzagi israfı olarak görüyorum. Normal toz torbasız bir elektirikli supurge alın yıllarca kullanın. Ne ugrascan sarjiyla pil ömrü ile vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimden bagimsiz genel olarak konusuyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,409
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sarjli supurgeleri tamamen para tuzagi israfı olarak görüyorum. Normal toz torbasız bir elektirikli supurge alın yıllarca kullanın. Ne ugrascan sarjiyla pil ömrü ile vs.
Kablosuz rahatlıgını yasamamıssın

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
AuF

ahhh hocam ahh 1 sene önce sizin gibi düşünüyodum ta ki abim hediye alana kadar. Ciddi söylüyorum ki evi 27 yaşında bekar bi erkek olarak keyifle süpürmeye başladım. Yere bişey dökülünce al götür süpür geri koy toplam 30 saniyede bitiyor. koltukların altına çok rahat giriyor. Bendeki cihaz %50 şarjla tüm evi süpürüyor. Pili biterse içinde 18650 var zaten 6 tane alır bataryacıya 500 liraya değiştirtirim. Harika bir ürün alın aldırın

Arda_07

80+ Bronze

ihtiyaca göre değişir, ben de aynı düşünüyorum en azından kendim için. Olsa da hayır demem 😀

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Ya mübarek bunların toz hazneleri de küçük değil mi ? Dakka başı onu mu bosaltacam. 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,920
Üyeler
169,793
Son üye
El Patron0
Top Bottom