Geçen konusunu acmıstım fakat 500tl daha düsmüs.Bu fiyata alınabilcek en iyi supurgelerden.
Kablosuz rahatlıgını yasamamıssınBu sarjli supurgeleri tamamen para tuzagi israfı olarak görüyorum. Normal toz torbasız bir elektirikli supurge alın yıllarca kullanın. Ne ugrascan sarjiyla pil ömrü ile vs.
ahhh hocam ahh 1 sene önce sizin gibi düşünüyodum ta ki abim hediye alana kadar. Ciddi söylüyorum ki evi 27 yaşında bekar bi erkek olarak keyifle süpürmeye başladım. Yere bişey dökülünce al götür süpür geri koy toplam 30 saniyede bitiyor. koltukların altına çok rahat giriyor. Bendeki cihaz %50 şarjla tüm evi süpürüyor. Pili biterse içinde 18650 var zaten 6 tane alır bataryacıya 500 liraya değiştirtirim. Harika bir ürün alın aldırınBu sarjli supurgeleri tamamen para tuzagi israfı olarak görüyorum. Normal toz torbasız bir elektirikli supurge alın yıllarca kullanın. Ne ugrascan sarjiyla pil ömrü ile vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimden bagimsiz genel olarak konusuyorum
ihtiyaca göre değişir, ben de aynı düşünüyorum en azından kendim için. Olsa da hayır dememBu sarjli supurgeleri tamamen para tuzagi israfı olarak görüyorum. Normal toz torbasız bir elektirikli supurge alın yıllarca kullanın. Ne ugrascan sarjiyla pil ömrü ile vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimden bagimsiz genel olarak konusuyorum