Neler Yeni

Samsung 970 EVO Plus'ın rastgele okuma hızının düşük olması sıkıntı yaratır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
Az önce Amazon'dan 970 evo plus sipariş verdim. Kioxia bile 2.000 TL olmuş. İşlemcim de pcie 3.0 olduğundan kingston fury vs. almadım boş yere tam verim alamayacağım.
İndirim kodu, cashback vs. derken 2.650 liraya falan gelecek. Yalnız SSD'nin rastgele okuma yazma hızı rakiplerinin yarısı kadar. PC'de atomu bölmeyeceğim, oyun oynarım max.
Çok sıkıntı çıkartır mı rastgele okuma yazma hızının dusuk olması?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Az önce Amazon'dan 970 evo plus sipariş verdim. Kioxia bile 2.000 TL olmuş. İşlemcim de pcie 3.0 olduğundan kingston fury vs. almadım boş yere tam verim alamayacağım.
İndirim kodu, cashback vs. derken 2.650 liraya falan gelecek. Yalnız SSD'nin rastgele okuma yazma hızı rakiplerinin yarısı kadar. PC'de atomu bölmeyeceğim, oyun oynarım max.
Çok sıkıntı çıkartır mı rastgele okuma yazma hızının dusuk olması?

Standart kullanıcıyı etkilemez ya, çok büyük dosyaları sürekli bir yerden başka bir yere aktarıyorsan sıkıntı sadece.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Standart kullanıcıyı etkilemez ya, çok büyük dosyaları sürekli bir yerden başka bir yere aktarıyorsan sıkıntı sadece.
SSD'nin kendini yoracağı tek kısım ara sıra crack oyunu kurmak olacak muhtemelen :D
Onun dışında SSD'de oyun oynamak dışında bir şey yapmayacağım, sürekli dosya transferi yapmayacağım.
Oyunlarda vs. bir fark oluşmaz değil mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
SSD'nin kendini yoracağı tek kısım ara sıra crack oyunu kurmak olacak muhtemelen :D
Onun dışında SSD'de oyun oynamak dışında bir şey yapmayacağım, sürekli dosya transferi yapmayacağım.
Oyunlarda vs. bir fark oluşmaz değil mi?

Oyun yüklemek zor bir yük olmaz ona benim dediğim zor yükler mesela adam içerik üreticisi bu işle ilgilenio iş saati belli aralıkla 50-100GB belki 200-250GB dosyayı başka diske, taşınabilir diske atıyor ordan alıyor falan böyle uzun soluklu işlemlerde rastgele yazım sıkıntıya girebilir.

Top Bottom