Merhaba sizden tavsiye almak istiyorum çünkü karışık bir durumda kaldım. Bende zaten Samsung 980 1TB ve WD blue 7200 RPM 1TB HDD var ancak HDD oyunlar için çok kötü bu yüzden hep SSD'ye yükleme yapıyorum 1TB içinde sıkıştım yetmiyor işte sorun burada başlıyor çünkü anakartım MSI Pro H610M-B yani 1 tane M.2 SSD slotu var çoğaltıcı almayı düşündüm fakat takacağım PCI-e 4X slotu tam ekran kartının altında çok yakın yani oraya takarsam SSD kötü etkilenir bütün ekran kartının sıcağını alacak. Ben de düşündüm ki SATA SSD alayım ancak fiyatına göre sunduğu hız çok kötü şöyle diyeyim Samsung 870 EVO 2 TB almayı düşündüm ama fiyatı Samsung 990 Pro 2TB ile çok yakın. Bu durumda 990 Pro 2 TB almak çok daha mantıklı ancak bu yolu tercih edersem mevcut 980 1TB olan diskimi çıkartmam gerekecek ama yine de bu en iyi yol sanırım. M.2 SSD - USB adaptörü alıp kasanın USB 3.2 portuna takıp klonlamayı düşünüyorum yani 980 1TB bir kenarda duracak ya da adaptörde takılı kullanırım ana diskim 990 Pro 2 TB olacak çünkü SATA SSD çok kötü bir fiyat/performans sunuyor. Sizin fikriniz nedir başka bir tavsiyeniz var mıdır?