ludiny
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Kingston Renegade çok önerildi. Samsung 990 PRO nasıl sizce? Hangisini önerirsiniz? Samsung kötü derseniz Kingston Renegade alacağım, çoğu kişi onu önerdi.
Hocam samsung 990 pro 1 TB kullanıyorum oldukça memnunum.Kingston Renegade çok önerildi. Samsung 990 PRO nasıl sizce? Hangisini önerirsiniz? Samsung kötü derseniz Kingston Renegade alacağım, çoğu kişi onu önerdi.
samsung 990 nın okuma yazma değerleri daha iyi kingston renegadenin ömrü daha uzun samsung kesinlikle çok iyi kingston da çok iyi ömrü daha uzun olsun istiyorsan kingston veya bana hız lazım diyorsan samsung 990 al.Kingston Renegade çok önerildi. Samsung 990 PRO nasıl sizce? Hangisini önerirsiniz? Samsung kötü derseniz Kingston Renegade alacağım, çoğu kişi onu önerdi.
990 Pro 4.3k fiyata sahip. İndirimle 5.2k-5.5k fiyata kaliteli 2 TB SSD alınabildiği de bir gerçek.Yani arada pek fiyat farkı yok. Hangisi daha kaliteliyse onu almak istiyorum.
ikisi de çok iyi hocam ucuz olanı almanı öneririm.Yani arada pek fiyat farkı yok. Hangisi daha kaliteliyse onu almak istiyorum.
kioxia g2 alabilirsim drama sahip okuma yazma değerleri oyuncu veya gündelik kullanıcılar için yeterli.Varsa f/p, indirimde olan falan 5.000 TL'yi çok geçmeyecek 2 TB önerirseniz sevinirim.
Kalitesi bu modellerle benzerdir. Sağlığı daha hızlı düşebilir, sorun değil, sayısal olarak göze batar sadece.Varsa f/p, indirimde olan falan 5.000 TL'yi çok geçmeyecek 2 TB önerirseniz sevinirim.
Tercih edilmemesi daha iyidir. Bu bütçelerde yine Renegade veya KC3000 tercih edilebilir. Renegade'in fiyat farkı az, daha iyi olur.https://www.idefix.com/xpg-gammix-s...cie-40-m2-gen4-ssd-agammixs70b-2t-cs-p-441319 bu nasıldır peki? Bu 2 TB. 5.000-5.500 TL civarlarında kaliteli M.2 2 TB önerebilirsiniz varsa.