Samsung 990 PRO 1 TB vs Kingston Renegade SRNGS/1000G

990 Pro kötü değildir hatta daha iyidir ancak Renegade de iyidir. Aradaki fiyat farkına göre deneyim farkı neredeyse hiç olmayacak.

Kingston Renegade çok önerildi. Samsung 990 PRO nasıl sizce? Hangisini önerirsiniz? Samsung kötü derseniz Kingston Renegade alacağım, çoğu kişi onu önerdi.
samsung 990 nın okuma yazma değerleri daha iyi kingston renegadenin ömrü daha uzun samsung kesinlikle çok iyi kingston da çok iyi ömrü daha uzun olsun istiyorsan kingston veya bana hız lazım diyorsan samsung 990 al.

Yani arada pek fiyat farkı yok. Hangisi daha kaliteliyse onu almak istiyorum.

Normal kullanıcı için bi fark yok hocam tb lar işlemiyorsanız 7000 mb hızında dosya aktarımı lazımsa ucuz olanı al derim. O kdr yükseğe bile gerek yok ama için rahat olur

Varsa f/p, indirimde olan falan 5.000 TL'yi çok geçmeyecek 2 TB önerirseniz sevinirim.
kioxia g2 alabilirsim drama sahip okuma yazma değerleri oyuncu veya gündelik kullanıcılar için yeterli.

ikisi de + ları ve - lerini toplarsan eşitler. Ben kingstone alırdım aradaki fiyat farkına da ekstra ürün satın alırdım mis

Varsa f/p, indirimde olan falan 5.000 TL'yi çok geçmeyecek 2 TB önerirseniz sevinirim.
Kalitesi bu modellerle benzerdir. Sağlığı daha hızlı düşebilir, sorun değil, sayısal olarak göze batar sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.idefix.com/xpg-gammix-s...cie-40-m2-gen4-ssd-agammixs70b-2t-cs-p-441319 bu nasıldır peki? Bu 2 TB. 5.000-5.500 TL civarlarında kaliteli M.2 2 TB önerebilirsiniz varsa.
Tercih edilmemesi daha iyidir. Bu bütçelerde yine Renegade veya KC3000 tercih edilebilir. Renegade'in fiyat farkı az, daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,658
Üyeler
174,013
Son üye
Umudawoski
Geri