o serideki ve s20deki exynoslar alev topuO zaman o bütçeye siz önerirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yani s10 plustan da mı iyi![]()
o serideki ve s20deki exynoslar alev topuO zaman o bütçeye siz önerirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yani s10 plustan da mı iyi![]()
Exynos sevmemek değil 1380 altı alınmaz bence bunun sadece güçle alakası da yok pili uzun ömürlü tutması , ekran suresi ve stabilitesi vs de önemli 1280 her ne kadar g99 dan güçlü olsada 1280 stabilitesi düşük bir işlemci bana göre ha 1380 olsa alınır derdim zaten A serisi günlük kullanım , S serisi de oyun için yapıldı M serisi de günlük kullanım sayılır ama pek tercih etmem her ne kadar fp de olsa , bende zaten babamın telefoncu dükkanı var orda çalışıyorum vitrine vs koymak için bakıyorum geneldeexynos sevmemeni anlarım da g99 yerine tercih edilesi bir işlemci değil. snapdragon işlemciye sahip bir telefon bakman daha mantıklı
ben daha hiç s serisi dışında kullanmadım. sorsan oyun da oynamıyorumExynos sevmemek değil 1380 altı alınmaz bence bunun sadece güçle alakası da yok pili uzun ömürlü tutması , ekran suresi ve stabilitesi vs de önemli 1280 her ne kadar g99 dan güçlü olsada 1280 stabilitesi düşük bir işlemci bana göre ha 1380 olsa alınır derdim zaten A serisi günlük kullanım , S serisi de oyun için yapıldı M serisi de günlük kullanım sayılır ama pek tercih etmem her ne kadar fp de olsa , bende zaten babamın telefoncu dükkanı var orda çalışıyorum vitrine vs koymak için bakıyorum genelde