Neler Yeni

Samsung A16 alınır mı?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Alperen Yılmaz
exynos sevmemeni anlarım da g99 yerine tercih edilesi bir işlemci değil. snapdragon işlemciye sahip bir telefon bakman daha mantıklı
Exynos sevmemek değil 1380 altı alınmaz bence bunun sadece güçle alakası da yok pili uzun ömürlü tutması , ekran suresi ve stabilitesi vs de önemli 1280 her ne kadar g99 dan güçlü olsada 1280 stabilitesi düşük bir işlemci bana göre ha 1380 olsa alınır derdim zaten A serisi günlük kullanım , S serisi de oyun için yapıldı M serisi de günlük kullanım sayılır ama pek tercih etmem her ne kadar fp de olsa , bende zaten babamın telefoncu dükkanı var orda çalışıyorum vitrine vs koymak için bakıyorum genelde

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Gökhan
Exynos sevmemek değil 1380 altı alınmaz bence bunun sadece güçle alakası da yok pili uzun ömürlü tutması , ekran suresi ve stabilitesi vs de önemli 1280 her ne kadar g99 dan güçlü olsada 1280 stabilitesi düşük bir işlemci bana göre ha 1380 olsa alınır derdim zaten A serisi günlük kullanım , S serisi de oyun için yapıldı M serisi de günlük kullanım sayılır ama pek tercih etmem her ne kadar fp de olsa , bende zaten babamın telefoncu dükkanı var orda çalışıyorum vitrine vs koymak için bakıyorum genelde
ben daha hiç s serisi dışında kullanmadım. sorsan oyun da oynamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,545
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli
Top Bottom