Samsung A16 alınır mı?

Reaksiyon skoru
46
A15 ten ucuzsa ever, pahalı ise hayır.

Merhaba kız arkadaşıma alacağım eski bir telefon kullanıyor. 8/256 modelini düşünüyorum uzun vade gitsin diye. Ama farklı kaynaklarda farklı işlemci kullandığını gördüm. Linkteki modeli hangi işlemciyi kullanıyor? Ve bu model alınır mı?

Bu 90 Hz a25 120 Hz ve aralarında 2k mi ne fark var.

A25 işlemcisi kötü hocam diğer telefonlara göre , a24 bile daha iyi ondan , A16 da A24 ün daha çok güncelleme alacak versiyonu olarak düşünebilirsiniz

Alın hocam

a25 günümüzde kulaklık girişine sahip en iyi telefonlardan biri bence
Tecrübeye göre değil maalesef exynos 1280 o telefonu mahvetti onun yerine yazılımı daha iyi yapıp g99 koyabilirlerdi

Tecrübeye göre değil maalesef exynos 1280 o telefonu mahvetti onun yerine yazılımı daha iyi yapıp g99 koyabilirlerdi
exynos sevmemeni anlarım da g99 yerine tercih edilesi bir işlemci değil. snapdragon işlemciye sahip bir telefon bakman daha mantıklı

Merhaba kız arkadaşıma alacağım eski bir telefon kullanıyor. 8/256 modelini düşünüyorum uzun vade gitsin diye. Ama farklı kaynaklarda farklı işlemci kullandığını gördüm. Linkteki modeli hangi işlemciyi kullanıyor? Ve bu model alınır mı?

Hocam hafif bütçe arttırılmasını öneririm 10k bandında uzun ömürlü olmaz 13-14 e zorlarsan https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nothing-phone-1.html bunu almanı öneririm illa 10k diyorsan yd telefon bak bence hocam

Geri