Neler Yeni

Samsung a20 şarj olmuyor ve açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Tümtürk
Merhaba,

2 gün önce telefonumu düşürmüştüm elime aldığımda telefon kapanmıştı. Telefonu açmak için hard reset (Ses kısma ve güç tuşu) yaptım. Açıldıktan sonra hiçbir sorun yok olarak gözüktü. Ama diğer gün telefon açılmadı. Bazenleri şarja taktığımda telefonun üstünde beyaz nokta kadar bir ışık yanıp sönüyordu. O ışıktan sonra telefon %91 de gözüyordu ama telefon normalde o gün %8 gibi yerlerdeydi. Normalce açmaya çalıştım ama olmadı ancak Hard reset ile açabildim. Onda da kablo çıktıktan sonra telefon direk kapandı. Kabloyu çıkarttıktan sonra telefon bir daha açılmadı. Artık şarj yeri geliyordu ama % kısmı gelmiyordu sadece şarj etme sembolü vardı. Birkaç kere adını bilmiyorum ama güç tuşuna ve ses açma butonuna basıp BIOS gibi bir yere girdim. Belki yazılım çökmüştür diye formatladım (telefonda fotoğraf kurtarmam gerekmiyor). Oda işe yaramadı başka şarj aleti de denedim oda olmadı. Elimde orijinal bir tane eski bataryam var onu taksam bu sorun düzelirmi ? Birde internetten izleyerek kolayca telefonun bataryasının nasıl çıkartılacağını gösteren bir video gibi bir şey olursa mükkemel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Birdal
hocam yetkili servise götürüp sorunu öğrenmeniz en doğrusu olur

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam kvk garantili ise garantiye göndermeniz daha iyi olacaktır. Yada Turkcell bayisi almış aynı zamanda tamir de yapan güvenilir yerlere götürüp gösterin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Tümtürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kvk garantili ise garantiye göndermeniz daha iyi olacaktır. Yada Turkcell bayisi almış aynı zamanda tamir de yapan güvenilir yerlere götürüp gösterin.
aslında bende garantiye götürmeyi düşünüyorum ama yani çok zor düzeltilmeyecek bir şey ise yapmayı deneyeyim diye düşündüm.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
aslında bende garantiye götürmeyi düşünüyorum ama yani çok zor düzeltilmeyecek bir şey ise yapmayı deneyeyim diye düşündüm.
Garantiye gönderin hocam onlar size zaten bi fiyat verecektir ücretsiz yapmazlar çünkü hata sizde sizde isterseniz fiyatı uygunsa onaylıyorsunuz istemiyorsanız geti getiriyorlar siz farklı yol denemek isterseniz deniyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Tümtürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkürler yardımınız için.

Top Bottom