Neler Yeni

Samsung a30 Vs Xiaomi Note 10 Pro

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
merhaba şuan samsung a30 kullanıyorum banada hediye olarak birtane Xiaomi Note 10 pro geldi akrabamdan ikisinden birini anneme vericem telefonu kötü olduğu için ama Xiaomi görüntü olarak annemin hoşuna gitmedi bende en iyisini almak istiyorum zaten acaba hangisi özellik bakımından daha iyi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,559
İsim
Taha yücel

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Cihazın yaydığı radyasyon oranı
Mesaj otomatik birleştirildi:

verdiğiniz bilgi içinde teşekkürler genelde yatarken hep telefondan normalde müzik dinlerim
Kulaklık kullanabilirsiniz sizi rahatsız etmez ise, normalde de telefonların sadece telefon görüşmesi yaparken kafa hizasında tutulması gerekiyor. Migren, baş ağrısı ve kanser gibi hastalıklara yol açabilir radyasyon

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
merhaba şuan samsung a30 kullanıyorum banada hediye olarak birtane Xiaomi Note 10 pro geldi akrabamdan ikisinden birini anneme vericem telefonu kötü olduğu için ama Xiaomi görüntü olarak annemin hoşuna gitmedi bende en iyisini almak istiyorum zaten acaba hangisi özellik bakımından daha iyi
Note 10 Pro çok çok daha iyi.

Çinli telefonların genelinin SAR değerinin yüksek olduğu doğrudur ama orada gösterilen SAR değeri Çift SIM'in aktif olduğu kullanımdaki değerdir. Tek hat kullanacaksanız kabaca 2'ye bölebilirsiniz onu. Gerekli standartları karşılamasa piyasaya çıkamaz zaten. Tabii siz yine de gece yatarken uçak moduna almayı ve telefonla konuşurken kulaklık kullanmayı alışkanlık haline getirseniz sağlığınız açısından faydalı olur.

Son düzenleme:

Atnica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tuna
nokia neremize yetmiyor ya :D

Top Bottom