MaNsİoN35
80+
Yurtdışındada durum aynı A serisinden A12 gibi çok temel telefonlar alınıyor genelde. Veya M serisi alınıyor. A serisi 3 ailesinde bitti benim gözümde 2'de bozmaya başlamıştı zaten. Alım gücüne nasıl bağladın bilmiyorum M ile A serisinin dolar bazında farkı aksine M serisi daha ucuzdur. Zaten zengin ülkelerde M serisi yok orası ayrı mevzu...A serisi giriş-orta seviyesi bildiğim kadarıyla ama bu fiyatları hak eden bir "giriş" değil. Bunun sorumlusu da marka değil alım gücüdür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Overpriced. Mesela bende A20 var şu an çöp telefon kendisi ama bir ara telefon ki daha zamlar gelmeden 2500-2800TL gibi fiyatlara çıkmıştı. Üretim bitince bir anlık veya uzun bir süre öyle pahalı oluyorlar.Bende M51 Kullanıyorum Bu Telefon Şuan Çok Gereksiz Pahalı 10000TL 7000Mh pil kullanılıyor tek iyi yönü gün boyu bakıyom telefona 2 gün dayanıyor telefona bakmadığımda 1 hafta şarja takmadığım oldu onun dışında snapdragon 730G İşlemci kullanıyor ortalama bir işlemci kamerasıda iyi gündüz tabi akşamları güzel olmuyor ama ayarlarsam güzel anlar elde edebiliyorum oyun performansıda güzel ben telefonu satmayı planlıyorum ama cidden sadece 1yıl oldu alalı bu telefona android 13 gelmeyecek hemen desteği kesildi bu saattten sonrada alırsam ios almayı düsünüyorum ama elimde para olursa
Mesaj otomatik birleştirildi: