unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
Exynos 1200 işlemcili olan model değil cihazım. Snapdragon olan modeli kullanıyorum.,
Kesinlikle o telefonun neyine 10binTL ödeyeceğiz s21fe var normal s21 var çok daha iyi telefonlar var10K fiyata satılan A73'ü de ekleyebiliriz bence, fiyatının ederi değil. Samsung bu yılki A serisinde beklentileri karşılamadı.
Eline sağlık.
şu ekranı atabilir misiniz rica etsem ?Exynos 1200 işlemcili olan model değil cihazım. Snapdragon olan modeli kullanıyorum.,Alıntıyı görüntüle
Benim bildiğim kadarıyla böyle. Zaten telefonu kullanmaya başladığında gün falan sayıyordu. Sonunda Kullanıcıya özel bir şeyler yapıyor.Samsung telefonlarda One UI ilk hafta kullanıcı tanımı gibi bir şey yapıyor. O yüzden hızlı bitiyor. S20FE'de aynısını yaşadım. İlk hafta geçtikten sonra normale döndü.
Alalı ne kadar oldu ?şu ekranı atabilir misiniz rica etsem ?
Alıntıyı görüntüle
cihaz benim değil başka bir yerden aldığım ekran görüntüsü.Alalı ne kadar oldu ?
Ben s20FE ye 5.2k vermiştim geçen yıl eylülün sonunda şuan bu fiyatta olması...Telefon çıktığında 5700 liraya aldım. 5700 Liraya daha iyi ve üstün performans veren cihazlar yok muydu vardı ancak Turkcell'den hattım üzerine 2. hattım için aldığımdan bunu tercih ettim. 5700 liralık bir telefon değil ama bu fiyatın sebebi ne üretici ne de satıcı. Maalesef alım gücümüz.
Görebileceğiniz üzere şuanki ekran açık sürem 9 saat. Sizin dediğiniz gibi 3-4 saatlerde kapanmıyor telefon. Öyle bir şey yok. Evet cihaz günümüz koşullarında F/P değil ama üstteki mesajımda olduğu gibi bunun sebebi üretici/satıcı değil.şu ekranı atabilir misiniz rica etsem ?
Alıntıyı görüntüle
Bu hangi modelin ss'icihaz benim değil başka bir yerden aldığım ekran görüntüsü.
bu konuda haklısınız maalesefTelefon çıktığında 5700 liraya aldım. 5700 Liraya daha iyi ve üstün performans veren cihazlar yok muydu vardı ancak Turkcell'den hattım üzerine 2. hattım için aldığımdan bunu tercih ettim. 5700 liralık bir telefon değil ama bu fiyatın sebebi ne üretici ne de satıcı. Maalesef alım gücümüz.
A33'ün Snapdragon'lu versiyonu çıkmış mı yav?Exynos 1200 işlemcili olan model değil cihazım. Snapdragon olan modeli kullanıyorum.,Alıntıyı görüntüle
A33Bu hangi modelin ss'i