samsung A51 alınır mı?

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
marka takıntım var bununla birlikte samsung earbuds almayi dusunuyorum always on display özelligi var bu kötü ise mu 10 lite alicam ama mi telefonlara ısınamadim gayet iyi telefonlar ama samsung bana daha hos geluyor gorilla glass 3 ile 5in farki ne

bütçen ne kadar?
kulaklık hediyesiyle beraber m51 en f/p telefon durumunda kesinlikle.

Mi note 10 lite dan uzak dur sensor sorunu var
A51 i tavsiye ederim gayet iyi telefon

aga bende bunfan korkuyordum işte mi 10 lite sorunlu shift deletede diyor
Post automatically merged:

max 3600 knk kulaklik ilarak samsung earbuds hoshma gidiyor

baktimda knk 3800 diyor kulaklik haric butcem max 3600 olur şimdi almam raaht 5 6 ayim var
o zamana 3600e fln düser herhalde güzele benziyor incelemewk varmi

bu telefonu almanyadan amcama getirsem ne kadara mâl olur kullanabilirmuyim burda hat vs durumlari varmis galiba

baktimda knk 3800 diyor kulaklik haric butcem max 3600 olur şimdi almam raaht 5 6 ayim var
o zamana 3600e fln düser herhalde güzele benziyor incelemewk varmi

bu telefonu almanyadan amcama getirsem ne kadara mâl olur kullanabilirmuyim burda hat vs durumlari varmis galiba
kanka bu fiyata ''Galaxy Buds'' hediyeli ve bu ön sipariş için olan bir kampanya. Beklersen kampanya biter ve aynı paraya kulaklıksız sadece telefon almış olursun. boş ver almanyayı. Elini çabuk tut. ben telefon alacak olsaydım şimdi bunu alırdım kesinlikle.

kanka bu fiyata ''Galaxy Buds'' hediyeli ve bu ön sipariş için olan bir kampanya. Beklersen kampanya biter ve aynı paraya kulaklıksız sadece telefon almış olursun. boş ver almanyayı. Elini çabuk tut. ben telefon alacak olsaydım şimdi bunu alırdım kesinlikle.
para yok daha yeni pc aldim knk en az 5 6 ay sonra alicam tel

o zaman şimdi fiyat sormak mantıksız, 5-6 aya piyasa değişir
iste onu dedim benim bu modelden haberim bile yoktu ilk defa gordjm suan tschnopatta bu telefon icin yanlis fiyatlandirma gibi haber yapilmis o zamana ucuzlar

iste onu dedim benim bu modelden haberim bile yoktu ilk defa gordjm suan tschnopatta bu telefon icin yanlis fiyatlandirma gibi haber yapilmis o zamana ucuzlar
olabilir. samsung ilk defa f/p telefon çıkarmış bir de kablosuz kulaklık veriyor.

Geri