Marginale 80+ Gold Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 5,239 Reaksiyon skoru 2,464 Bugün, 16:46 #1 Eski yedek telefon saklıyorum lazım oldu bataryası şişmiş deji den baktım orda da stok bitmiş c4 tarzı olmayan güzel bi batarya markası var mıdır?
Eski yedek telefon saklıyorum lazım oldu bataryası şişmiş deji den baktım orda da stok bitmiş c4 tarzı olmayan güzel bi batarya markası var mıdır?
DrequanN 80+ Bronze Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 1,751 Reaksiyon skoru 552 Bugün, 17:03 #2 Marginale yazmış: Eski yedek telefon saklıyorum lazım oldu bataryası şişmiş deji den baktım orda da stok bitmiş c4 tarzı olmayan güzel bi batarya markası var mıdır? Devamı için tıklayın... deji woyax filan önerenler var Upvote 0 Downvote
Marginale yazmış: Eski yedek telefon saklıyorum lazım oldu bataryası şişmiş deji den baktım orda da stok bitmiş c4 tarzı olmayan güzel bi batarya markası var mıdır? Devamı için tıklayın... deji woyax filan önerenler var
Marginale 80+ Gold Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 5,239 Reaksiyon skoru 2,464 49 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DrequanN yazmış: deji woyax filan önerenler var Devamı için tıklayın... Evet biliyorum bende ilk oraya baktımda a52 ile uyumlu stokta yok yarın Eminönü deji bayisine gidip sorucam direkt. Upvote 0 Downvote
DrequanN yazmış: deji woyax filan önerenler var Devamı için tıklayın... Evet biliyorum bende ilk oraya baktımda a52 ile uyumlu stokta yok yarın Eminönü deji bayisine gidip sorucam direkt.