orijinaldir bende samsung kullanıyorum araştırdım baya
Alıyorum bunu o zaman .boşver samsung şarj aletlerini çabuk bozuluyor onlar huawei orjinal al uzun süre gider. telefona uygulama mağazasından dolap indir ordan 2.el bulabilirsin dikkat et sahteleri var sahtelerinde usb kablo taktığında tam girişe batıyor demir görünmüyor orjinalde usb kablo demiri görünüyor. quick şarj yazan alırsan daha iyi hızlı şarj destekliyor 18w kablonun desteklmesi gerekiyor tabi ve telefonun
orjinal şarj aletinde huawei quick charge yazısı gayet güzel dururken sahtede alta kaymış oluyor bir kaç resme bakınca anlarsın zatenb sahte gelirse iade et
Dur dur. Daha ucuzu var.Alıyorum bunu o zaman .
Beyazı 183 tl siyahı 400 . Nasıl oluyor bu ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıyorum bunu o zaman .
Orijinal olsunda.Dur dur. Daha ucuzu var.
Orijinal olsunda.
Powerbank & Şarj Aleti - Taşınabilir Şarj Aleti - A101
Powerbank & şarj aleti fiyatları, yüksek kapasiteli ve portatif ürün seçenekleriyle A101'de. Dayanıklı, uzun ömürlü taşınabilir şarj aletleri için tıklayın!www.a101.com.tr
bunu al boş ver samsung çöpünü senelerdir bundan kullanıyorum sıfır alacaksan bunu al kesinlikle.Alıyorum bunu o zaman .
beyazının satıcısı farklı. benim attığım hepsiburadanın direk kendisi dikkat etBeyazı 183 TL siyahı 400 . Nasıl oluyor bu ?
Bunuda alırım ama Samsung marka almam daha doğru olmaz mı ?bunu al boş ver samsung çöpünü senelerdir bundan kullanıyorum sıfır alacaksan bunu al kesinlikle.
sadece kablo bozuldu phlips 3a kablo aldım. her telefonada oluyor ikablo olduğu sürece iphone falanda şarj debilirsin
ben mcdodo aldım iyi midir? 33w led göstergeli bişeyDur dur. Daha ucuzu var.
ben mcdodo aldım iyi midir? 33w led göstergeli bişeyMesaj otomatik birleştirildi: