Samsung A54 vs Poco x5 Pro

c.cavuser

80+
Reaksiyon skoru
28
İyi forumlar. İki telefon arasında kaldım. Hepsiburada'dan alacağım ve aralarında 1000 TL gibi bir fark var. Şu anki telefonumda Xiaomi olduğu için ve kalitesini bildiğim için biraz daha Poco X5 Pro'dan yanayım. Sizce hangisini almalıyım?

kullanım amacı nedir
Post automatically merged:

ekstra 1k vermelik bir telefon değil ama samsungun garanti sözü var

A34 alırdım.

a54 tabii ki, en az 5 yıl kafada rahat güncelleme açısından.

A54 der geçerim.

Hocam fiyatlar ayni zaten yerinizde olsam bunu alirim hem 2 kat performans alirsiniz hem yaninda kablosuz kulaklik hediye :)

Bunu da Abdullah reisin storysinde gördüm gerçekten fiyat performans anlamından güzele benziyor fakat bilemedim. Samsung garanti anlamından ve işletim sistemi anlamından beni daha çok tatmin etti. Hem şuan hali hazırda kulaklığım var ve yetiyor. Eğer bilgilendireceğiniz husular var ise onu da düşünebilirim.

Bunu da Abdullah reisin storysinde gördüm gerçekten fiyat performans anlamından güzele benziyor fakat bilemedim. Samsung garanti anlamından ve işletim sistemi anlamından beni daha çok tatmin etti. Hem şuan hali hazırda kulaklığım var ve yetiyor. Eğer bilgilendireceğiniz husular var ise onu da düşünebilirim.
İşlemcisi yuzunden samsung ve pocoyu almazdim, poco f5 veya bu honoru tavsiye ederim sizi uzun sure getirir tr garantili olduğundan sorun yaşamazsiniz poco unda garantisi çok iyi arkadaşim 5 gun kala gönderdi garantiye anakart batarya cihazi komple yenileyip geri gönderdiler ücretsiz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,301
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri