Samsung A56 45 W hızlı şarz adaptörü

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
622
Arkadaşlar merhaba A56 telefon satın aldım.

Şarz adaptörü olarak bende bir adet 25 W samsung orjinal şarz aleti var ama hızlı şarz adaptörü satın alacağım.

Samsungun kendi sitesinde 45 W adaptör fiyatı 2500 Tl fakat aynı ürünü amazon.com da samsung satıcısı 1750 Tl olarak satıyor sizce samsung sitesinde ürünle aynı mı birde benim telefonuma uyum sağlar mı?

Arkadaşlar merhaba A56 telefon satın aldım.

Şarz adaptörü olarak bende bir adet 25 W samsung orjinal şarz aleti var ama hızlı şarz adaptörü satın alacağım.

Samsungun kendi sitesinde 45 W adaptör fiyatı 2500 Tl fakat aynı ürünü amazon.com da samsung satıcısı 1750 Tl olarak satıyor sizce samsung sitesinde ürünle aynı mı birde benim telefonuma uyum sağlar mı?

Bunu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589

bende s24 plus da 25w samsung şarj aletini kullanıyordum. Spigen 45+25watt geçtim.

Bunu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589
Benim telefon ile uyumlu olur demi.Pilin sağlığını felan etkilemez inşallah

Benim telefon ile uyumlu olur demi.Pilin sağlığını felan etkilemez inşallah
spigen kılıf, ekran koruyucu ve kablo yapan firmaydı adaptör işini başka firmalara yaptırıyor firmanın adaptör şarj konusunda bilgisi olduğunu hissetmiyorum. Anker,ugreen elektornikten anlayan firmalar. japon kapasitörler kullanıyor

her telefonun uyumluluğu yazmaz zaten 45w işte bide kaliteli tm işte
Aynen biraz araştırdım da orjinal adaptöre uçuk rakamlar vermeye gerek yok bundan alacağım .
Son olarak aynı ürün amazonda da mevcut daha uyguna geliyor benim için aynı ürün dimi

Geri