hocam batarya değiştirin ama çözüm olmayabilir yazılımsal yada cpu kaynaklı sorunda olabilir benim note 4 üm vardı aynı sıkıntı vardı düzelmedi bende parça niyetine sattımTelefonun kendiliğinden şarjı azalıyor, çok ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor. Neden olabilir çözümü var mı? Modeli Samsung A7 2014
Batarya değişti mi?Telefonun kendiliğinden şarjı azalıyor, çok ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor. Neden olabilir çözümü var mı? Modeli Samsung A7 2014
hocam batarya değiştirin ama çözüm olmayabilir yazılımsal yada cpu kaynaklı sorunda olabilir benim note 4 üm vardı aynı sıkıntı vardı düzelmedi bende parça niyetine sattım
Orjinal bataryasını nerede bulabilirim ki?Batarya değişti mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaklaşık olarak 3 yıl içinde (orijinali ile) değişmedi ise bataryanın ömrü dolmuştur. Öyle olması normal. Bataryayı degistirmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal bir bataryanın normal kullanımdaki ömrü yaklaşık 3-4 yıldır.
2014 cihazın orjinal bataryasını bulmanız çok zor hocam sonuçta 9 yıllık bir telefonOrjinal bataryasını nerede bulabilirim ki?
Yetkili samsung servisleri mevcut. Hangi sehirdesiniz?Orjinal bataryasını nerede bulabilirim ki?
Dediği gibi mantıksız olur, bütçe varsa yeni bir telefona geçmek çok daha mantıklı. Çünkü bataryayı halledersiniz bu seferde yazılımsal gerilik olur yıldan dolayı.+ zaten orjinal olarak bataryası bulsanız bile 250 belkide 300 TL para isteyeceklerdir telefonun ederi zaten 500/550tl