Neler Yeni

Yardım iPhone 12 alınır mı ?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
4 yıldır zevkle kullanıyorum. Buradaki kullanıcılar telefondan bir haber herhalde veya benim 12, özel üretim falan herhalde. Zira günlük kullanımda ısınma ile karşılaşmadım. Isınma özellikle navigasyon ve oyunlarda oluyor. Burada yazılanlara baksan, Sanırsın cebinde davul fırın taşıyorsun.
Onun dışında şarj esnasında ( araç çakmaklık girişinden vs şarj ederken) telefon ısınma uyarısı verip şarjı kesebiliyor ama bu çok nadir oluyor.
Sonuçta benim tavsiye etmeme nedenim ısınmadan ziyade, artık 4 yaşında olan ve kullanım ömrünün sonlarına gelen bir cihazın 28-30k etmeyecek olduğu içindir. Daha 2 major güncelleme alacak olsa da, bundan sonraki gelecek güncellemeler telefonu yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
snop02
Asus promax 5000 bataryadan 12 ye geçtim.
Pil hariç sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 yıldır zevkle kullanıyorum. Buradaki kullanıcılar telefondan bir haber herhalde veya benim 12, özel üretim falan herhalde. Zira günlük kullanımda ısınma ile karşılaşmadım. Isınma özellikle navigasyon ve oyunlarda oluyor. Burada yazılanlara baksan, Sanırsın cebinde davul fırın taşıyorsun.
Onun dışında şarj esnasında ( araç çakmaklık girişinden vs şarj ederken) telefon ısınma uyarısı verip şarjı kesebiliyor ama bu çok nadir oluyor.
Sonuçta benim tavsiye etmeme nedenim ısınmadan ziyade, artık 4 yaşında olan ve kullanım ömrünün sonlarına gelen bir cihazın 28-30k etmeyecek olduğu içindir. Daha 2 major güncelleme alacak olsa da, bundan sonraki gelecek güncellemeler telefonu yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz.
Aynen dostum;
cevap verdikten sonra senin cevabını gördüm,
Katılmadıgım, araç sarjda 11 saat navigasyon kullandım yurtdışı daha öncede kullandım sıkıntı yok bende

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Artık iphone 13 Altı telefon alınmaz ( İphone 11 kulanıcısıyım )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom