Neler Yeni

Samsung A71 siyah yerlerde yukarı aşağı yaptıkça oluşan mavi renk

YtoRed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozturk
Merhabalar. Ben 2 hafta önce A71 aldım aldığımdan ertesi gün karanlık mod açıkken Insta da geziyordum. Siyah ve gri yerlerde yukarı aşağı gittikçe mavimsi bir şey oluşuyor.

Tam o beģeni butonunun üstündeki çizgiye odaklanın.

buarada hiç bir düşme vs olmamıştır ilk defa amoled kullanıyorum bu durumun bir adı vs varmıdır

Hexter^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Selçuk
Herhangi bir sorun değil o. Bende de var ve parlaklık kısık olunca veya dark mod'da karşılaşıyorum. Sanırım ekranın sAmoled olmasından.

YtoRed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozturk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun bir adı vs yokmudur veya bir çözüm azaltma gibi

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Merhabalar. Ben 2 hafta önce A71 aldım aldığımdan ertesi gün karanlık mod açıkken Insta da geziyordum. Siyah ve gri yerlerde yukarı aşağı gittikçe mavimsi bir şey oluşuyor.

Tam o beģeni butonunun üstündeki çizgiye odaklanın.

buarada hiç bir düşme vs olmamıştır ilk defa amoled kullanıyorum bu durumun bir adı vs varmıdır
Videodan tam olarak ne olduğunu anlayamadım ama tahminimce bu yazılımdan kaynaklı bir durum olabilir veya ekran parlaklığı uzun süre boyunca yüksek değerlerde kullandı iseniz amoled yanığı oluşmuş olabilir. Bence cihazın garantisi mevcutsa bu durumu garanti ile bie konuşmanızı tavsiye ederim.

YtoRed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozturk
Videodan tam olarak ne olduğunu anlayamadım ama tahminimce bu yazılımdan kaynaklı bir durum olabilir veya ekran parlaklığı uzun süre boyunca yüksek değerlerde kullandı iseniz amoled yanığı oluşmuş olabilir. Bence cihazın garantisi mevcutsa bu durumu garanti ile bie konuşmanızı tavsiye ederim.
hayır amoled yanığı değil öyle olsa tek bir noktada olur

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
hayır amoled yanığı değil öyle olsa tek bir noktada olur
Hayır dostuyum amoled yanığı denilen meret tek bir noktada meydana gelmez simples yanığı ekranın her yerinde meydana gelebilir.

Ekler

• Screenshot_20200409-161044_Chrome.jpg
    Screenshot_20200409-161044_Chrome.jpg
    234.5 KB · Hit: 90

YtoRed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozturk
Hayır dostuyum amoled yanığı denilen meret tek bir noktada meydana gelmez simples yanığı ekranın her yerinde meydana gelebilir.
Yani sorun amoled yandığımı renkleri test ettim bir sorun çıkmadı ama çokta anlamam telefondan sorunum çok büyüdü yüzde 30sa yüzde 60 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sorun amoled yandığımı renkleri test ettim bir sorun çıkmadı ama çokta anlamam telefondan sorunum çok büyüdü yüzde 30sa yüzde 60 oldu
Bende ne koranlık mod açıkken nede yüksek alçaktada oluyor durum fark etmiyor en çok gece fark ediyorum ve içim acıyor

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ne koranlık mod açıkken nede yüksek alçaktada oluyor durum fark etmiyor en çok gece fark ediyorum ve içim acıyor
Kardeş sen bir ss al ekranda o leke belli olurken daha sonra da ekranında problem olmayan bir pc mi olur artık başka bir telefon mu olur bilmem o ss i de tele ya da pc ye at ve bir bak eğer leke orda da varsa yazılımından kaynaklanıyordur leke yoksa o leke ekran kaynaklıdır eğer ss öbür cihazlarda lekesiz ise o telefonu alalı iki hafta oldu demişsin bir servisle konuş netten telefon numarası alıp gönder servise eğer ki diğer cihazlarda da leke varsa tekrardan bir haber et ona göre yardımcı olayım.

YtoRed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozturk
Kardeş sen bir ss al ekranda o leke belli olurken daha sonra da ekranında problem olmayan bir pc mi olur artık başka bir telefon mu olur bilmem o ss i de tele ya da pc ye at ve bir bak eğer leke orda da varsa yazılımından kaynaklanıyordur leke yoksa o leke ekran kaynaklıdır eğer ss öbür cihazlarda lekesiz ise o telefonu alalı iki hafta oldu demişsin bir servisle konuş netten telefon numarası alıp gönder servise eğer ki diğer cihazlarda da leke varsa tekrardan bir haber et ona göre yardımcı olayım.
dostum ekran videosu aldım başka bir cihazda olmuyor

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
dostum ekran videosu aldım başka bir cihazda olmuyor
Bu durumdan anladığım kadarıyla durum senin cihazında donanım kaynaklı ya ekranda problem ya ekran soketlerinde ya filmlerde ya da hiç ummadığımız bir yerde bence telefonu servise gönder yazılım kaynaklı problem olsa belki halledebilirdik ama donanım kaynaklı sorunlara el atarsak cihazın garanti dışında kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom