Yardım Samsung A73 ne kadara satmalıyım?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar daha 1 aylık 23 ay garantisi var Samsung Türkiye kutu fatura hey şey var kılıf ve kırılmaz camı ile birlikte vereceğim şarj kablosunu zaten içinden çıkıyor sizce ne kadara satmalıyım iphone se 3 geçeceğim yada 11 alacağım sizce.

4 Aylık cihazı 9K'ya koyanda var, 25 günlük cihazı 0 fiyatından pahalıya koyanda var.
9-10K arası satabilirseniz güzel fiyat olur ama o fiyata gitmez bence.

4 Aylık cihazı 9K'ya koyanda var, 25 günlük cihazı 0 fiyatından pahalıya koyanda var.
9-10K arası satabilirseniz güzel fiyat olur ama o fiyata gitmez bence.
Ben 10.500 koydum 10bine satacağım birde iphone se 3 ne kadara kadar almalıyım Ankarada sıfır garantili alabiliyorum iphone 11 sıfır ise 14900 kadar sizce.

10bin eder aksesuarlar ile

Arkadaşlar daha 1 aylık 23 ay garantisi var Samsung Türkiye kutu fatura hey şey var kılıf ve kırılmaz camı ile birlikte vereceğim şarj kablosunu zaten içinden çıkıyor sizce ne kadara satmalıyım iphone se 3 geçeceğim yada 11 alacağım sizce.
11e geçilmez bence ama siz bilirsiniz neyinden memnun kalmadınız

Ankara'nın neresindesin dostum ?

iphone akıcılığı ve oyundaki performansını memnun kalmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Se 3 ve 11 arasındayım se3 nasıl sizce.
iphone bilgim yok ama bendede a52s var yazılım sorunları pil kamera gibi sorunları sıktı ama yerine alıcak bir şey bulamadığım için satamıyorum maalsef üstüne koyucak para yok

İstanbuldayım a73 satarsan alacağım.

iphone bilgim yok ama bendede a52s var yazılım sorunları pil kamera gibi sorunları sıktı ama yerine alıcak bir şey bulamadığım için satamıyorum maalsef üstüne koyucak para yok
A52s yanlış bilmiyorsam snapdragon 778g kullanmıyor mu?

İstanbuldayım a73 satarsan ankaraya gidip alacağım.

Cevap alabilirmiyim.

Son düzenleme:
İstanbuldayım a73 satarsan alacağım.

A52s yanlış bilmiyorsam snapdragon 778g kullanmıyor mu?

İstanbuldayım a73 satarsan ankaraya gidip alacağım.

Cevap alabilirmiyim.
Hayır şu yüzden sordum eğer Ankara’da isen Troy yeni mağaza açtı , mağazaya özel iPhone 11 64GB 14,599₺ , iPhone 13 24,699₺ di galiba.

Hayır şu yüzden sordum eğer Ankara’da isen Troy yeni mağaza açtı , mağazaya özel iPhone 11 64GB 14,599₺ , iPhone 13 24,699₺ di galiba.
Maalesef alamam Ankarada değilim.Ama İstanbuldayım sıfır kapalı kutu 15200 ve 14800 satanlar var sizce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,147
Üyeler
190,513
Son üye
Taty
Geri