Neler Yeni

Samsung buds 3 pro alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
Öncelikle Samsung S23 kullanıyorum.

Bilgisayar için kablosuz kulaklık bakıyordum. Fiyatlar 4-5 binden başlıyor. Dışarıya giderken takılmıyor. Ben de telefona uygun alayım, Samsung'un en iyisini alayım diye düşündüm. Sizce alınır mı Yaptığım mantıklı mı?
Bilgisayarda Bluetooth 5.3 desteği var.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
oyun için alıyorsan mantıksız özellikle fpste bluetooth olursa wireless kadar iyi olmuyor illa kesintiler oluyor. ama fps hiç oynamam hikayeli takılırım dersen gecikmeler bir tık daha göz ardı edilebilir yine

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun için alıyorsan mantıksız özellikle fpste bluetooth olursa wireless kadar iyi olmuyor illa kesintiler oluyor. ama fps hiç oynamam hikayeli takılırım dersen gecikmeler bir tık daha göz ardı edilebilir yine
teşekkür ederim tavsiyen için corsair void elite var pc için ama kablolu kablosu soyuldu kopması an meselesi almışken hem bilgisayardada kullanırım diye düşünüyorum fps oyunları ile aram 0 arkadaşlarımın ısrarı ile girersem girerim
yani o kadar para veriyoruz ve sadece bilgisayarda kullanıyoruz saçma geldi bende telefondada kullanırım diye bluetooth alıyım diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz baya kötü kulaklık
sebep neye göre kime göre kötü

Golf 4 R32

80+ Silver
Kulaklık gayet güzel alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklık gayet güzel alınır.
laptopun 5,3
genel olarak kulaklığın 5.4 olamsı saçma zaten s24 ultrada bile 5.3 var fold / flip 6 da da 5.3 ama samsunglarla iyi çalışıyormuş araştırdım ama kullanıcı yorumu yok öyle adam akıllı o yüzden forumlarda kronik sıkıntısı var mı vs. diye bakıyorum para gökten gelmiyor keşke gelsede aman buda iyi değilmiş diyip diğerini alsak

liluzivert

80+ Bronze
teşekkür ederim tavsiyen için corsair void elite var pc için ama kablolu kablosu soyuldu kopması an meselesi almışken hem bilgisayardada kullanırım diye düşünüyorum fps oyunları ile aram 0 arkadaşlarımın ısrarı ile girersem girerim
yani o kadar para veriyoruz ve sadece bilgisayarda kullanıyoruz saçma geldi bende telefondada kullanırım diye bluetooth alıyım diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

sebep neye göre kime göre kötü
konu açmıştım bi dayının şikayetleri vardı kulaklıktan zerre anlamayan adam bile beğenmemiş

Top Bottom