- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bencede hocam benim için en doğrusu ios a geçmek diye düşünüyorum artıkAksine 10 kat memnun kalırsın
Bencede hocam benim için en doğrusu ios a geçmek diye düşünüyorum artıkAksine 10 kat memnun kalırsın
ben uzun yıllar aynı performansı göstermesinden ötürü apple tercih ediyorum. 3 yıllık 14plus cihazımın sıfırdan tek farkı pil sağlığı halen taş gibi ama androdidde gün geçtikçe yavaşlamalar artıyor.Şuanda yd olarak s24 u kullanıyorum ancak cihazımdan mıdır bilmiyorum ama telefın gereksiz fazla ısınma ,video kamera geçişlerinde takılmalar gece video larında aşırı grenlenme ve kumlu ekran sorunu var bu yüzde gene yd olcak şekilde telefonumu değiştirmek istiyorum şuan ios tarafında 16 pro max yd düşünüyorum abcak geçersem bir pişmanlık yaşar mıyım bu açıdan tereddüt ediyorum
O olay geçiçi. Ben de bir ara Vodafone yöntemini denedim, evet oluyor ama çok kısa süre sonra kapanıyor. Max 1 gün sürüyor bazen 30 dakika. Kısacası baz istasyonundan bilgi alınca tekrar kapanıyor.Ya hocam şuan da yd ios cihaza geçicem ama son 4 ay kapalı olucak bunu biliyorum ama aklıma bir şey takıldı bu videodaki türk telekom sim kartlarında açılma meselesi hala varmı
Doğru söylüyorsunuz hocam ama iki üç farklı yerde de görünce emin olamadımVideolara niye bu kadar kolay aldanıyorsunuz? Adam istediği gibi montajlaya bilir.
Bu olay tarihin en kolpa olayı. Android demek arka plan işlemi demek zaten, bir şeyi temizle 1 saniye sonra yine aynı olacak. En fazla cihazın kullanılmayan servislerini cihazdan kalıcı olarak silersin öyle biraz rahatlar. Cihaz içerisinden yapılan hiçbir şey etkilemez.Android telefonlar eğer temizlik, ayar vs. yapmazsan genellikle ısınır zaten.
Aynen hocam benim şikayetimde herhangi uygulama vesiare açık değilken ısınması şuan yalnızca chrome ve Twitter açık ancak cihazım inceden bir ısınması varBu olay tarihin en kolpa olayı. Android demek arka plan işlemi demek zaten, bir şeyi temizle 1 saniye sonra yine aynı olacak. En fazla cihazın kullanılmayan servislerini cihazdan kalıcı olarak silersin öyle biraz rahatlar. Cihaz içerisinden yapılan hiçbir şey etkilemez.
O yüzden normalde max 5 6 saat ekran süresi verecek telefondan tek şarjda 14 saat alabiliyorum zaten.Bu olay tarihin en kolpa olayı. Android demek arka plan işlemi demek zaten, bir şeyi temizle 1 saniye sonra yine aynı olacak. En fazla cihazın kullanılmayan servislerini cihazdan kalıcı olarak silersin öyle biraz rahatlar. Cihaz içerisinden yapılan hiçbir şey etkilemez.