Samsung dan iphone geçsem pişman olur muyum

Şuanda yd olarak s24 u kullanıyorum ancak cihazımdan mıdır bilmiyorum ama telefın gereksiz fazla ısınma ,video kamera geçişlerinde takılmalar gece video larında aşırı grenlenme ve kumlu ekran sorunu var bu yüzde gene yd olcak şekilde telefonumu değiştirmek istiyorum şuan ios tarafında 16 pro max yd düşünüyorum abcak geçersem bir pişmanlık yaşar mıyım bu açıdan tereddüt ediyorum
ben uzun yıllar aynı performansı göstermesinden ötürü apple tercih ediyorum. 3 yıllık 14plus cihazımın sıfırdan tek farkı pil sağlığı halen taş gibi ama androdidde gün geçtikçe yavaşlamalar artıyor.
şimdi 17nin çıkmasını bekliyorum pil değiştirmeye hiç gerek yok 35 civarına bunu satar 17promax alırım en iyisi

Al birini vur diğerine. Arkasındaki ısırılmış Elma dışında bir fark göremezsin.

Ya hocam şuan da yd ios cihaza geçicem ama son 4 ay kapalı olucak bunu biliyorum ama aklıma bir şey takıldı bu videodaki türk telekom sim kartlarında açılma meselesi hala varmı

Gereksiz ısınma cihazdan cihaza değişiyor, Apple tarafında da bu sorun var denilebilir. Bazıları cihazdan çok memnun bazılarının cihazı çok ısınıyor.
Kameralar arası geçişte takılma olayı kesinlikle yaşamazsın, Apple'ın en başarılı yanlarından biri de bu zaten.
Videoda gren neredeyse hiç denk gelmezsin. 15 Pro Max kullanıcısı olarak en sevdiğin yönlerden biri de bu cihazda, videoda grenlenme neredeyse sıfır.
Kumlu ekran sorunu yok zaten Apple tarafında.

Videolara niye bu kadar kolay aldanıyorsunuz? Adam istediği gibi montajlaya bilir.

Ya hocam şuan da yd ios cihaza geçicem ama son 4 ay kapalı olucak bunu biliyorum ama aklıma bir şey takıldı bu videodaki türk telekom sim kartlarında açılma meselesi hala varmı
O olay geçiçi. Ben de bir ara Vodafone yöntemini denedim, evet oluyor ama çok kısa süre sonra kapanıyor. Max 1 gün sürüyor bazen 30 dakika. Kısacası baz istasyonundan bilgi alınca tekrar kapanıyor.

Android telefonlar eğer temizlik, ayar vs. yapmazsan genellikle ısınır zaten.

Android telefonlar eğer temizlik, ayar vs. yapmazsan genellikle ısınır zaten.
Bu olay tarihin en kolpa olayı. Android demek arka plan işlemi demek zaten, bir şeyi temizle 1 saniye sonra yine aynı olacak. En fazla cihazın kullanılmayan servislerini cihazdan kalıcı olarak silersin öyle biraz rahatlar. Cihaz içerisinden yapılan hiçbir şey etkilemez.

Custom uygulamalar ve bazı yeni telefon özellikleri dışında pek bir makarası da kalmadı Android'in yavaştan. Arayüzleri bile birbirinden örnek almaya başladı iyi özellikleri. Sadece Apple biraz geriden geliyor ama yetişiyor gibi yavaştan. (Custom ROM özgürlüğü de var da çoğu kişi yapmadığından eklemedim)

Üstte belirttiğim tarz şeyler senin kriterlerin ise iPhone tercih etme. O zaman pişman olursun ama eğer değilse iPhone tercih edebilirsin. Ekosistemi biraz pahalıdır ama alışması pek de zor değil. Ekrandaki gesture yani parmakla yaptığın hareketler biraz farklı ama alışıyorsun zamanla.

Zaten 15 ve üzeri modeller düşünüyorsan Type-C girişli, direkt aynı şarj adaptörünü kullanmaya devam ediyorsun. Hiç gerek kalmıyor ekstra almaya. Bazıları orijinal alayım kafasında geziniyor da hiç gerek yok. Ben bayadır pil ömrünü sağlıklı kullanmaya çalışıyorum, 184 devirde hala %100 pil ömrüm var 15 Pro Max'te. Güya en çok ısınan ve ömrü hızlı kısalan modeldi bu. 1 güncelleme ile halletmişler.

Yani diyeceğim eskisi kadar birbirinden bağımsız iki işletim sistemi değil Android ve iOS. Birçok konuda birbirinden feyz alıp kendilerini geliştiriyorlar. Apple geç kalıyor sadece bu konuda özellikle AI ile inatlaşıp geç kalmaları çok komik. Geçenki tanıtımlarında sadece AI konuştular :kekw:

Almaya karar verdiysen şimdiden hayırlı olsun. Hala düşünüyorsan da umarım yardımcı olmuşumdur biraz.

Bu olay tarihin en kolpa olayı. Android demek arka plan işlemi demek zaten, bir şeyi temizle 1 saniye sonra yine aynı olacak. En fazla cihazın kullanılmayan servislerini cihazdan kalıcı olarak silersin öyle biraz rahatlar. Cihaz içerisinden yapılan hiçbir şey etkilemez.
Aynen hocam benim şikayetimde herhangi uygulama vesiare açık değilken ısınması şuan yalnızca chrome ve Twitter açık ancak cihazım inceden bir ısınması var

O yüzden normalde max 5 6 saat ekran süresi verecek telefondan tek şarjda 14 saat alabiliyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri