Neler Yeni

Samsung Earbuds FE kulakta patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren
ben de indirimde almıştım samsung umursamamış bile böyle ülke mi olur lan, kimse hakkını alamıyor 3. sınıf insan muamelesi görüyoruz firmalardan. şu an asus ile thh sürecim devam ediyor süreci biliyorum kardeşimize geçmiş olsun işi zor. bir de onun normal mahkeme açması gerekiyor vs vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle bir şey yok hocam cayma hakkı kapsamında koşulsuz şartsız iade edebilir

şu an kulaklık kulağımda okuyorum :)
kendi insanımız bizi dolandırıyor asusu falan geç wraith den 5k tl ye klavye aldım ve kendi ürünleri 3. kez garantiye yolluyorum 1 2 gün bekletip geri yolluyorlar. tabii ki diğerleri de umursamıycak

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emir
Tamam N11 olsa öyle olmazdı mesela ben bu tür şeyleri hepsiburada n11 amazon dışında tercih etmiyorum sağdan soldan ürün alan başıma firma olmuş ürün satıyor birde kafasına göre kural uyguluyor.
bu bir açıklama olamaz, n11 üzerinden satın aldığım üründe cayma hakkını kullanma talebimi bildirdim. n11 öyle bir hakkın yok dedi. burada en büyük kusurlu n11 yani satıcı n11 olsaydı da aynı şey olacaktı. ayrıca firma aş büyük bir firma

kendi insanımız bizi dolandırıyor asusu falan geç wraith den 5k tl ye klavye aldım ve kendi ürünleri 3. kez garantiye yolluyorum 1 2 gün bekletip geri yolluyorlar. tabii ki diğerleri de umursamıycak
maalesef hocam, illa mahkeme açıp aylarca sürünmemiz gerekiyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,268
İsim
.
bu bir açıklama olamaz, n11 üzerinden satın aldığım üründe cayma hakkını kullanma talebimi bildirdim. n11 öyle bir hakkın yok dedi. burada en büyük kusurlu n11

maalesef hocam, illa mahkeme açıp aylarca sürünmemiz gerekiyor
N11 lik bir durum yok direk satıcıyla çözeceksin sorunu.
N11 den N11 satıcısından almış olsaydın mağdur olmazdın.
Her türlü sen haklısın ama ülkenin adalet sistemi bu şekilde işliyor kendini garantiye alman lazım.
Aynı duruma bende düşüyordum mesela.
Bir saat beğendim türkiye distribütöründen almak yerine AMAZON ALMANYA dan aldım.
Saat 1.5 ay sonra nasıl oldu anlamadım su aldı 200ATM saat pahalıydı da.
1.5 ay sonra iade ettim aradan 1.5 ay geçmesine rağmen amazon mağdur etmedi beni Türkiye distribütöründen alsam aynı durumdaydık.
Yani bu biraz da kendi elinde sağdan soldan bu tür ürünleri alamayacaksın açık ve net çünkü ülkenin adaleti buna izin vermiyor.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Baran Kut
Buna biraz bakındım forumlarda da sadece bu post mevcut. Bir dava olsun detayları ortaya çıksın da nasıl olduğunu bilelim. Bu arkadaştan başka kimse yaşamamış bu durumu.

Şu anlık kullanmaya devam edeceğim çünkü anlattığı ısınma vs. olsun hiçbirini yaşamadım ve baya uzun süredir de kullanıyorum.

Birkaç mühendis arkadaşa da sordum onlar da çok garipsedi çünkü öyle bir kulaklığa yük bindirmek de çok zor. Teorik açıdan patlaması imkansız dediler ama yaşanan senaryoyu detayıyla kimse bilmiyor.

Bakalım süreç tazminat davasına gitsin bir orada öğreniriz detayları.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emir
N11 lik bir durum yok direk satıcıyla çözeceksin sorunu.
N11 den N11 satıcısından almış olsaydın mağdur olmazdın.
Her türlü sen haklısın ama ülkenin adalet sistemi bu şekilde işliyor kendini garantiye alman lazım.
Aynı duruma bende düşüyordum mesela.
Bir saat beğendim türkiye distribütöründen almak yerine AMAZON ALMANYA dan aldım.
Saat 1.5 ay sonra nasıl oldu anlamadım su aldı 200ATM saat pahalıydı da.
1.5 ay sonra iade ettim aradan 1.5 ay geçmesine rağmen amazon mağdur etmedi beni Türkiye distribütöründen alsam aynı durumdaydık.
Yani bu biraz da kendi elinde sağdan soldan bu tür ürünleri alamayacaksın açık ve net çünkü ülkenin adaleti buna izin vermiyor.
kardeşim anlatamıyorum galiba, n11 dedi ki bana; laptopun kutusunu açınca iptal veya iade yapılamıyor dedi. neresini anlamıyorsun bunun ? n11 satıcısından alsam da mağdur olacaktım yani

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,268
İsim
.
kardeşim anlatamıyorum galiba, n11 dedi ki bana; laptopun kutusunu açınca iptal veya iade yapılamıyor dedi. neresini anlamıyorsun bunun ? n11 satıcısından alsam da mağdur olacaktım yani
Hayır bizzat zamanında tanıdığım aldı ve etti N11 satıcısından.
Ama ders olsun birdaha kullanmazsın olur biter.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,268
İsim
.
zamanında değişim yapıyormuş, okumuştum forumlarda. artık yapmıyormuş bir daha asla n11 den bir şey almam zaten
1-Amazon
2-Hepsiburada

Elinden geldiğince buradan almaya bak iade konusunda sıkıntı çekmezsin mağdur etmezler.
İade almıyorum ne demek bunlar iyice şaşırttılar.N11 eskiden böyle değildi.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emir
1-Amazon
2-Hepsiburada

Elinden geldiğince buradan almaya bak iade konusunda sıkıntı çekmezsin mağdur etmezler.
İade almıyorum ne demek bunlar iyice şaşırttılar.N11 eskiden böyle değildi.
aynen hocam amazon hb bu ikisinden devam, trendyol nasıl bilginiz var mı ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
Emre Zengin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç