İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,554
İlla Samsung şarj aleti alacağım diyenler için güzel fiyat. Yoksa 249 TL'e Spigen 30W şarj aleti bundan daha iyidir.
300e alınır. Düşmesi lazımİlla Samsung şarj aleti alacağım diyenler için güzel fiyat. Yoksa 249 TL'e Spigen 30W şarj aleti bundan daha iyidir.
sağollll çok ihtiyacım vardı direkt aldım. spigenin 30w olanı almıstım s24fe cep telefonu ile cızırtı problemi çekiyordum orjinal her zaman daha iyidirİlla Samsung şarj aleti alacağım diyenler için güzel fiyat. Yoksa 249 TL'e Spigen 30W şarj aleti bundan daha iyidir.
o biraz şans işi bende iki orjinal var onlardan geliyor spigenlerden gelmiyorsağollll çok ihtiyacım vardı direkt aldım. spigenin 30w olanı almıstım s24fe cep telefonu ile cızırtı problemi çekiyordum orjinal her zaman daha iyidir
Bende spigen aldım hiç cızırtı falan yok bu arada. Bende s24fe kulanıyorum.sağollll çok ihtiyacım vardı direkt aldım. spigenin 30w olanı almıstım s24fe cep telefonu ile cızırtı problemi çekiyordum orjinal her zaman daha iyidir
Cızırtı derken tam olarak nasıl bir şey hocam?sağollll çok ihtiyacım vardı direkt aldım. spigenin 30w olanı almıstım s24fe cep telefonu ile cızırtı problemi çekiyordum orjinal her zaman daha iyidir
Şarj adaptöründen ses geliyor hocam cızırtı sesi zzzzz diye başka adaptörle şarja taktığımda böyle bir sorun yaşamadım.Cızırtı derken tam olarak nasıl bir şey hocam?