Neler Yeni

Samsung g4 240hz monitör alınır mı? ?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
En İyi Cevap
3

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
En İyi Cevap
3
Epey'den inceleyebilirsiniz, Pivot, hoparler ve usb farkları var. Yani 500'e kesinlikle değer. Evet linkteki ürün benimkinin aynısı.
Ayni moni ama hoparlor yok sadece
Yükseklik, sağa sola döndürme ve usb hub farkıda var.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Epey'den inceleyebilirsiniz, Pivot, hoparler ve usb farkları var. Yani 500'e kesinlikle değer. Evet linkteki ürün benimkinin aynısı.

500 e ona vercegime 650 ye f80 monitor kolu alirimaçikçasi ama zaten ghosting ve işik sizmasi var

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan

Siz kullanıyorsunuz ve memnun oldugunuzu soylediniz bazi forumlarda isik sizmasi vs var deniliyor dogru mu

En İyi Cevap
3
500 e ona vercegime 650 ye f80 monitor kolu alirimaçikçasi ama zaten ghosting ve işik sizmasi var
Hocam kullanıyor musunuz? Testini yaptım ve yok. VA modelden mi bahsediyorsunuz? Biz İPS olan dan bahsediyoruz.
Siz kullanıyorsunuz ve memnun oldugunuzu soylediniz bazi forumlarda isik sizmasi vs var deniliyor dogru mu
Hayır hocam yok ancak unutmazsam akşama tekrar test ederim buraya atmak için.
Yanında Hızlı şarj destekli USB Gen 3.2 usb hub ve hoparlörde geliyor mu? Konudan çıkabilirsin dostum dediklerin kimsenin işine yaramıyor.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Hocam kullanıyor musunuz? Testini yaptım ve yok. VA modelden mi bahsediyorsunuz? Biz İPS olan dan bahsediyoruz.

Hayır hocam yok ancak unutmazsam akşama tekrar test ederim buraya atmak için.

Yanında Hızlı şarj destekli USB Gen 3.2 usb hub ve hoparlörde geliyor mu? Konudan çıkabilirsin dostum dediklerin kimsenin işine yaramıyor.
konu sahıbı benım hocam ne anlatyıosun sırf sende var dıye ovuyosun herhalde sırf hızlı şarz vs. var dıye ghostınglı v ışık sızmalı monıtormu alsın ınsanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ıps olandan bahsewdıyuorum kullanan kışıler soyluyo testlerı var yt den bakabılırsın ghostıng var hepsınde

En İyi Cevap
3
konu sahıbı benım hocam ne anlatyıosun sırf sende var dıye ovuyosun herhalde sırf hızlı şarz vs. var dıye ghostınglı v ışık sızmalı monıtormu alsın ınsanlar
Sana yardım edende kabahat o zaman ben gidiyorum :D. Monitör elimde var testlerini ben ve anlayan bir arkadaşıma daha yaptırdım bir sıkıntısı yok. İnsanları yanlış bilgilendirme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,842
Üyeler
165,738
Son üye
gurdovic
Top Bottom