Samsung G65B alınır mı?

GonsaLez

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
13000
Merhaba şuan 24 inç LG GN650-B monitör kullanıyorum. Samsung G65B almayı planlıyorum sizce alınır mı? Oyun oynayıp medya içerikleri tüketiyorum. Bazende iş için karma bir kullanım mevcut yani. Yorumlarınız nelerdir? Bide kasım indirimlerini beklemeli miyim yoksa şimdi almalı mıyım?

Alınır iyidir. İndirime sık giriyor beklenebilir amazonda 11-12 arası oluyor bazen.

Bugün aldım HepsiBurada'dan.

Almadan önce araştırdığım kadarıyla segmentinde en önde gelen modellerden, belki de en iyisi. Fiyat olarak 11-12k civarı şu an için mantıklı sanırım ancak HB'da 9 ay vadesiz taksit imkanı var anlaşmalı kartta. Öyle olunca 13.500'e aldım. Umarım şansa fabrikasyonel bir hata falan yaşamadan birkaç yıl sorunsuz kullanırım.

Güncel olarak 11.999₺ ile Amazon Prime'da var.

Gelince güncellerim burayı...

Alınır iyidir. İndirime sık giriyor beklenebilir amazonda 11-12 arası oluyor bazen.
Şuan 12.000 TL daha düşüyor mu uzun süredir takip ettiğim bir ürün değil? Bu fiyat bandına başka önerebileceğiniz monitör var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün aldım HepsiBurada'dan.

Almadan önce araştırdığım kadarıyla segmentinde en önde gelen modellerden, belki de en iyisi. Fiyat olarak 11-12k civarı şu an için mantıklı sanırım ancak HB'da 9 ay vadesiz taksit imkanı var anlaşmalı kartta. Öyle olunca 13.500'e aldım. Umarım şansa fabrikasyonel bir hata falan yaşamadan birkaç yıl sorunsuz kullanırım.

Gelince güncellerim burayı...
Taksit için iyi yapmışsınız güle güle kullanın. Kavisi de az diye biliyorum normalde 1500RR değil mi kavisli monitörlerin? Bunun 1000RR.

Şuan 12.000 TL daha düşüyor mu uzun süredir takip ettiğim bir ürün değil? Bu fiyat bandına başka önerebileceğiniz monitör var mı?
Yani 12 gayet iyi altına düşer mi düşer ama riske girmeye gerek yok zam da gelebilir. 12 bin zaten indirimli fiyatı, bu bütçede daha iyisi yok.

Fiyatı bir tık artmış, şu an kullandığım monitör her açıdan memnun durumdayım üzmeyecek bir model. Ben ya 9.500 e ya da 10.000 civarına satın almıştım. Samsung bazen öğrenci indirimi falan yapabiliyor belki yararlanırsınız ama monitör iyi rahat olabilirsiniz, ışık sızması bile yok denecek kadar az. Akıllı monitör olması da baya işimi görüyor bazen pc açmadan kullanıyorum kumandalı. Renkleri ve siyahları gayet güzel, pivot vs var. Şu an bu fiyattan da alınır bence ben baya memnunum.

Fiyatı bir tık artmış, şu an kullandığım monitör her açıdan memnun durumdayım üzmeyecek bir model. Ben ya 9.500 e ya da 10.000 civarına satın almıştım. Samsung bazen öğrenci indirimi falan yapabiliyor belki yararlanırsınız ama monitör iyi rahat olabilirsiniz, ışık sızması bile yok denecek kadar az. Akıllı monitör olması da baya işimi görüyor bazen pc açmadan kullanıyorum kumandalı.
Samsungun sitesinden alınca ölü pixel çıkarsa amazon gibi kolayca iade alıyorlar mı?

Samsungun sitesinden alınca ölü pixel çıkarsa amazon gibi kolayca iade alıyorlar mı?
Onu bilmiyorum ama şu an en ucuz amazonda bence oradan alabilirsin, fiyat şu an normal aslında benim alalım biraz oldu çok olmadı ama biraz oldu her şey sürekli yükseliyor malum.

Samsung'da 15.200₺ fiyat biçilmiş. Eğitim indirimleri % kaç oluyor bilmiyorum ama değmesi için minimum %30-35 indirim lazım. Güncel olarak telefonlarda %15 eğitim indirimi vardı Samsung'da. %20 indirim olsa 11.800₺ oluyor. Ülkede fiyatlar konusunda aşağı grafik izleyemediğimizden Amazon'u tercih etmek mantıklı gibi.

Samsung'da 15.200₺ fiyat biçilmiş. Eğitim indirimleri % kaç oluyor bilmiyorum ama değmesi için minimum %30-35 indirim lazım. Güncel olarak telefonlarda %15 eğitim indirimi vardı Samsung'da. %20 indirim olsa 11.800₺ oluyor. Ülkede fiyatlar konusunda aşağı grafik izleyemediğimizden Amazon'u tercih etmek mantıklı gibi.
Iade almazsa o sıkıntı paramızla rezil oluruz. Amazondan alırım sanırım teşekkür ederim.

Geri