Aynen çok da memnunum@Che_ Başkan sende vardı bu monitör?
He valla hocam şimdi gördüm okula gidiyom kb. Ben de parlaklık Full olarak kullanıyorum ama siyahların böyle olduğunu hatırlamıyorum. Zaten va panelin olayı siyahları gerçeğe yakın göstermesiArkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?
Bu işte normal. Va panelde ışık kenarlardan veriliyor. Ekranda küçük tek tük bir şey olursa ışık oluyor ama dümdüz siyahsa olmaz o ips için olurbende böyle bir şey yok hocam sadece imleci gezdirdiğimde etrafında beyaz bi parıltı dolaşıyor
Hocam size zahmet müsait olunca görüntü atma şansınız var mıdır ?Bu işte normal. Va panelde ışık kenarlardan veriliyor. Ekranda küçük tek tük bir şey olursa ışık oluyor ama dümdüz siyahsa olmaz o ips için olur
Bugün okulda tüm gün dolu. Akşam anca atabilirimHocam size zahmet müsait olunca görüntü atma şansınız var mıdır ?
Tamamdır hocam sağ olun sizdekinin durumuna göre iade talebi oluşturacağımBugün okulda tüm gün dolu. Akşam anca atabilirim
Büyük ihtimal iade durumu olacaktır fazla beklentiye girme. Çünkü bu daha çok ort ips siyahıTamamdır hocam sağ olun sizdekinin durumuna göre iade talebi oluşturacağım
Hocam alalı 20 gün falan oldu Amazon’dan aldım çok hafif koruma köpüğü kavladı sanırım iade konusunda bir sıkıntı çıkar mı bilginiz var mı ? Amazon’un kendisi satıyorBüyük ihtimal iade durumu olacaktır fazla beklentiye girme. Çünkü bu daha çok ort ips siyahı
ben telefon kamerasıyla baktığımda bende de görüntü böyle. ama gözümle baktığımda böyle bi sorun yokArkadaşlar merhaba g65b kullanan arkadaşlar buraya parlaklığı fulleyip siyah ekran da resim atabilirler mi ? Benim attığım normalmi ?