4.5gde 5 saniyeede birşeye giriyorsan misal 3 saniyede 2 saniyede gireceksin 3 saniye için 4 5 bin lira fark vermek ne kadar mantıklı kanka telefon bilgisayarmı oyun oynamıyorsun bir şey yapmıyorsun telefon oyun için yapılan bir icat değil zatenAzcık hız hdjdhdhdhdhs
Mesaj otomatik birleştirildi:
*Azıcık*
bu fiyatlara satılıyor zaten ben de pek indirim göremedimNe kadar indirim var anlamadım. A101 de de aynı fiyatı
Aga sen hiç 5g speed test izledin mi?4.5gde 5 saniyeede birşeye giriyorsan misal 3 saniyede 2 saniyede gireceksin 3 saniye için 4 5 bin lira fark vermek ne kadar mantıklı kanka telefon bilgisayarmı oyun oynamıyorsun bir şey yapmıyorsun telefon oyun için yapılan bir icat değil zaten
s21fe bende düşünüyorum tabii ki s21 fe daha iyiA34 mu yoksa S21 FE mi? S21 FE fiyatı biraz kabarık ama eğer daha iyi derseniz S21 FE de indirim kovalamaya devam edeceğim.
Yav kardeşim oda internet buda internet ne farkediyorAga sen hiç 5g speed test izledin mi?
hiç g de alo diyor konuyla maks alakam
Türkçe meali gelirmihiç g de alo diyor konuyla maks alakam
Öğrenci Belgesi ile Samsung sitesinde 10.300 şarjda almanız gerek yoksa 10.600 e geliyor şarj dahil.
a52s mi a34 mü fiyattan bağımsız olarak
Aga sen harbiden. Neyse ceza yemek istemiyorum. cahile bi konuyu anlatacağıma bir hayvana konuşmayı öğretirim daha iyi.Yav kardeşim oda internet buda internet ne farkediyor