Rs.YnsV3 80+ Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 193 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Yunus 27 Haziran 2024 #1 Trendyol,Hepsiburada,Samsungun Kendi Sitesinede Baktım Ama Lila Rengini Bulamadım Lila Rengini Yabancı Ülkelerde Gördüm Türkiyede Satılmıyor Mu?
Trendyol,Hepsiburada,Samsungun Kendi Sitesinede Baktım Ama Lila Rengini Bulamadım Lila Rengini Yabancı Ülkelerde Gördüm Türkiyede Satılmıyor Mu?
java 80+ Bronze Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 1,782 27 Haziran 2024 #2 Maalesef Türkiyede sadece Sarı, Siyah ve Beyaz satılıyor Samsung Shopta gördüğüm kadarıyla.
Rs.YnsV3 80+ Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 193 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Yunus 27 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 java yazmış: Maalesef Türkiyede sadece Sarı ve Siyah satılıyor epeyde gördüğüm kadarıyla. Devamı için tıklayın... Tüh Hocam Annem Çok Beğenmişti O Rengi Ona Alacaktım Neyse Artık.. Sağolun
java yazmış: Maalesef Türkiyede sadece Sarı ve Siyah satılıyor epeyde gördüğüm kadarıyla. Devamı için tıklayın... Tüh Hocam Annem Çok Beğenmişti O Rengi Ona Alacaktım Neyse Artık.. Sağolun