Talha! 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 552 Dahası Reaksiyon skoru 172 İsim Sami Niyet 24 Şubat 2021 #1 Sizden Samsung Galaxy A52'yi araştırmanız ve görüşlerinizi yazmanızı istiyorum. Araştırdıktan sonra fiyat tahmininizi lütfen yazınız. Teşekkür Ederim.
Sizden Samsung Galaxy A52'yi araştırmanız ve görüşlerinizi yazmanızı istiyorum. Araştırdıktan sonra fiyat tahmininizi lütfen yazınız. Teşekkür Ederim.
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 24 Şubat 2021 #2 4000 TL fiyat diyorlar.
İbrahim Özel 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,772 En İyi Cevap 13 24 Şubat 2021 #3 Bence özelliklerini ve nasıl olduğuyla ilgili bir kaç fotoğraf ekleyip konu açsanız daha iyi olurdu.
E Evil Belief 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 10,966 En İyi Cevap 10 24 Şubat 2021 #4 Talha! yazmış: Sizden Samsung Galaxy A52'yi araştırmanız ve görüşlerinizi yazmanızı istiyorum. Araştırdıktan sonra fiyat tahmininizi lütfen yazınız. Teşekkür Ederim. Devamı için tıklayın... GSMArena'dan sızdırılan özelliklere kendiniz bakabilirsiniz: Samsung Galaxy A52 - Full phone specifications www.gsmarena.com Kesin değil bu bilgiler. Tanıtım Mart'ta olacak. Fiyat olarak tüm Samsung'larda olduğu gibi önce yüksek çıkar, sonra yanına bileklik kulaklık falan hediye ederler, sonra da olması gereken fiyata düşer. Tahminim 3500 TL'yi geçmemesi gerek.
Talha! yazmış: Sizden Samsung Galaxy A52'yi araştırmanız ve görüşlerinizi yazmanızı istiyorum. Araştırdıktan sonra fiyat tahmininizi lütfen yazınız. Teşekkür Ederim. Devamı için tıklayın... GSMArena'dan sızdırılan özelliklere kendiniz bakabilirsiniz: Samsung Galaxy A52 - Full phone specifications www.gsmarena.com Kesin değil bu bilgiler. Tanıtım Mart'ta olacak. Fiyat olarak tüm Samsung'larda olduğu gibi önce yüksek çıkar, sonra yanına bileklik kulaklık falan hediye ederler, sonra da olması gereken fiyata düşer. Tahminim 3500 TL'yi geçmemesi gerek.