ürün ağustos ta elimize ulaşacakeline ulaşan var mı zamzung
ürün ağustos ta elimize ulaşacakeline ulaşan var mı zamzung
deme öyle 2 kere kaçırdım zaten. Nası yakaladınız vallaBizim siparişler kargolandıktan sonra Ata'nın 2500 TL'lik şeffaf kılıfa attığı bakış.
Nasıl ya Ağustos ta mi yollayacaklarürün ağustos ta elimize ulaşacak
Derin ZamzungÖn siparis bile 19 unda kargolanacak diyor Media Markt yarın kargoda gösteriyor o nasıl iş .
İptal edeyim bari yarın gider Media Markt alırımDerin Zamzung
Valla arkadaşlar alırsa ne büyük şans ama sanmıyorum bence göndermelerAradınız mı mağazayı gelecek mi o fiyattan
Yapma be üzdün şimdi :/ hayırlısı olsun. Bur yanlışlık olduğu belliydi zaten. Samsung un sitesinde ekstra kılıf hediyesi var aynı fiyata. Birde media mark baktım ben sipariş sayfasında 7-10 günde gönderilecektir yazıyor.Iptal edilmiş benim sipariş
Şansımızı denedik en azından onay bekliyor yazıyor ama iptal kısmında ve iade kısmındaYapma be üzdün şimdi :/ hayırlısı olsun. Bur yanlışlık olduğu belliydi zaten. Samsung un sitesinde ekstra kılıf hediyesi var aynı fiyata. Birde media mark baktım ben sipariş sayfasında 7-10 günde gönderilecektir yazıyor.
Belki onay verirler bekle bakalım iptal olmazsa iyiŞansımızı denedik en azından onay bekliyor yazıyor ama iptal kısmında ve iade kısmında