AdamsınBeyazı eşime gümüşe aldım kusura bakma
AdamsınBeyazı eşime gümüşe aldım kusura bakma
bu iyi midir hocam? Şöyle güzel kaliteli bir tws alacağım. Telefon S23 Ultra ama ekosistem olmayıversin F/P daha önemli. Şuanda Buds2 kullanıyorum ama yapısı yüzünden hem mikrofonu kötü hem kulaktan kayıyor arada sırada.Kesinlikle değmez bunu alın geçin
Edit: Bence değmez ama 4500'e yakalayabilsem alırdım orası ayrı.
Bence iyi, hatta yurtdışı en düşük fiyatı 120 euro civarıbu iyi midir hocam? Şöyle güzel kaliteli bir tws alacağım. Telefon S23 Ultra ama ekosistem olmayıversin F/P daha önemli. Şuanda Buds2 kullanıyorum ama yapısı yüzünden hem mikrofonu kötü hem kulaktan kayıyor arada sırada.
Yok daha edilmedi sabah tedarik ediliyordan onay bekliyora geçmişti müşteri temsilcisine sordum dedi tedarik ediliyor dedim sorun yok demi evet yok dedi. Dji Osmo Action 4 Adventure da aynısı olmuştu benim ki gelmişti 17K lık ürünü 11.5K ya satmışlardı gelme ihtimali var bence bugün sabah yine aynı fiyattan stok açmışlar.İptal edildi mi?İptal edilmese bile sonradan iade ederler gibi duruyor.
Sabah kim bilir saat kacti ben şahsen öğlene kadar uyuyorumkaçırdık tüh
Cuma, 12:10 de paylaşıldı.Sabah kim bilir saat kacti ben şahsen öğlene kadar uyuyorum
Hala aynı.Son durumlar nasıl iptal olan var mı
Sabah gitti gibi oldu müşteri hizmetlerine sordum sorun yok tedarik ediliyor dedi.Son durumlar nasıl iptal olan var mı
Vaşş üzüldüm şimdiCuma, 12:10 de paylaşıldı.
Ne kadar sürecekmis tedarik.Sabah gitti gibi oldu müşteri hizmetlerine sordum sorun yok tedarik ediliyor dedi.