XPlasma
80+
- Reaksiyon skoru
- 271
Son 6 ayın en düşük fiyatına satılıyor.
Son düzenleme:
Tebrikler!
Vodafone'lulara Özel
Hepsiburada
Alışverişinizde 100 TL
indirim!
200 TL ve üzeri ilgilenen varsa uyguna verebilirim dostlar yanımda uygulamasindan çıktı kod 1 ay süresi var
İlk sipariş değil bendekiİlk siparişte geçerli lakin Hepsiburada zaten ilk siparişte 150 TL veriyordu
Ayni problemler bende de var garantiyle falanda ugrasmak istemiyorum cope atcam galiba kulakligi bir kulagi hem bozuk diger kulagida sarj almiyor temassizlik yapiyor kutuda kulaklik catlak biri zaten kulagimida cok fena agrotiyor 1.5 sene kullandiktan sonra kbblik oldum kulak agrisindanvar bende keşke almasaydım diyorum sağ taraf çalışmıyor ve kulaklık çatlıyor. bunu kullananların çoğu yaşıyor. garantiye göndereceğim 1 2 aydır bir türlü gidemedim yarın birgün gideceğim kargoya. rezil bir ürün samsung ekosistemi kullanan biri olarak bu ürün benim için sınıfta kaldı. çok fazla kroniği ve sorunu var
hocam yazmaya üşendiğim ne varsa yazmışsınız aynı şikayetler ekisiği yok fazlası varAyni problemler bende de var garantiyle falanda ugrasmak istemiyorum cope atcam galiba kulakligi bir kulagi hem bozuk diger kulagida sarj almiyor temassizlik yapiyor kutuda kulaklik catlak biri zaten kulagimida cok fena agrotiyor 1.5 sene kullandiktan sonra kbblik oldum kulak agrisindan
kaç k ?S20 FE var alınır mı?
Telefon zaten elimde, S20 FE eski bir telefon olduğu için bu kulaklıkla uyumlu olur mu diye sordum.hocam yazmaya üşendiğim ne varsa yazmışsınız aynı şikayetler ekisiği yok fazlası varkulaklığı şu an kullanamıyroum zaten servise göndereceğim yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa yeni bir tane alacağım mecbur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç k ?
tavsite etmem kelepir değilse
hee pardon, note 10 plus ile kullandım ben son sürüm ses desteği yoktu s20 fe de var mı bakmak lazım ayarlardan bakabilirsiniz. onun dışında wearable ile rahat şekilde kullanırsınızTelefon zaten elimde, S20 FE eski bir telefon olduğu için bu kulaklıkla uyumlu olur mu diye sordum.