hangi satıcı hocam link atabilir misiniz?ben nays ile hepsibruadadan almıştım 2800 e gelmişti
Şu an bakıyorum swallet hala geçerli mi bulamadım ama avantajix kampanyası hala var. Acaba öğrenci indirimiyle samsungdan alsam bir problem yaratırlar mı?Swallet ile ödeyince aksesuarlarda %50 indirim yapıyordu en son şuan varmı bilmiyorum. Yada avantajix diye bi yer varmış ondan alırsan %40 iade diyordu. Bende bi yıldıe var tavsiye ederim güzel kulaklık tır
eski fiyatıdır o şuan o paraya yokben nays ile hepsibruadadan almıştım 2800 e gelmişti
hangi satıcı hocam link atabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an bakıyorum swallet hala geçerli mi bulamadım ama avantajix kampanyası hala var. Acaba öğrenci indirimiyle samsungdan alsam bir problem yaratırlar mı?
Nays kampanyası duruyor mu hocam peki tam bilgim yok kusura bakma, Bir de nays duruyorsa yüzde kaç geri yatırıyoreski fiyatıdır o şuan o paraya yok
![]()
SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlwww.mediamarkt.com.tr
nays bilmiyorum ben zaten onu kullanıyorum pekNays kampanyası duruyor mu hocam peki tam bilgim yok kusura bakma, Bir de nays duruyorsa yüzde kaç geri yatırıyor
hangi satıcı hocam link atabilir misiniz?
Şu an bakıyorum swallet hala geçerli mi bulamadım ama avantajix kampanyası hala var. Acaba öğrenci indirimiyle samsungdan alsam bir problem yaratırlar mı?
buds 2 de olmaz dediğiniz s wallet kampanyası mı hocambuds2 proda olmaz o, ayrıca öğrenci programında gözükse de fiyat aynı, belki fiyatı güncelleyeceklerdir yani 4.3'ten biraz aşağı düşebilir.
Swallette vardı bi kaç kişi tanıyorum alan. Ama şuan yok sanırım kampanya dahilinden çıkartmışlarHocam 15 aralık kampanya bitişi diyordu ama sanki kampanya hala aktif gibi; Link
Beni bi aydınlatabilir misiniz rica etsem
buds 2 de olmaz dediğiniz s wallet kampanyası mı hocam